torstai 29. maaliskuuta 2012

23

Noniin, eilen se maaginen päivä sitten oli kun 23 tuli täyteen. Nyt sitä ollaan sitten lähdempänä kahta viittä, kuin kahta kymppiä. Aamulla kun heräsin maailmaa ja ryppyjäni vihaten, kääntyi suupielet aika piakkoin hymyyn kun köpöttelin keittiöön ja näin Sigridin askarteleman yllätyksen! Miten herttaista!

DSCN0594

Valtaosa päivästä menikin opiskellessa: täällä piti käydä luennoilla ja kotona puurtaa kandin parissa. Ei mikään ihanin tapa viettää synttäripäivää, mutta minkäs teet. Onneksi sain kuitenkin ihanan ja äänekkään onnittelulaulun keskellä yliopiston ruokalaa. Kotona puurtaessakin kaipasin vähän jotain piristystä, joten söin välipalaksi vähän mansikoita, nams.

Illalla lähdin käymään Sigridin kanssa apertivolla. Niiden aika on alkuillasta (arviolta 18-21), ja konsepti toimii niin, että kyseisessä paikassa maksetaan joku könttäsumma (tuolla se oli 10€), ja sillä kympillä saa valita itselleen yhden juoman, ihan minkä tahansa, ja syödä buffetpöydästä napansa täyteen. Se ei ole mikään rax-mättö-buffa, mutta kyllä siellä ihmiset aika isoja annoksia näyttivät vetelevän. Tarjolla on yleensä aina erilaisia pastasalaatteja, leipäsiä, suolaisia leivonnaisia, ja hyvissä paikoissa (kuten tuo eilinen) asiakkaiden silmien alla paistettua pitsaa! Toistan itseäni, mutta nams!

synttärit

Illalla lähdin sitten hienoisen painostuksen jälkeen Henrikin ja tyttöystävänsä sekä muutamien muiden vaihtarikavereiden kanssa tanssimaan. Mukavata oli ja riittävän myöhään tuli jammailtua - jalat on nyt ihan poikki.

Tänään täytyy kuitenkin jaksaa ahertaa vielä opiskelujen parissa, koska viikonloppuna ei saa mitään tehtyä - lähdetään nimittäin Napoliin! Minä ja Sigrid päätettiin lähteä ESN:n järjestämälle viikonloppureissulle: reissulla olisi tarkoitus nähdä Napolin lisäksi muitakin kaupunkeja: Caserta, Pompei (joka wikipedian mukaan kirjoitetaan suomeksi Pompeji) ja Sorrento. Tarkoituksena olisi myös syödä hyvin, napolista pitäisi kuuleman mukaan saada Italian parasta pitsaa, joten odotukset on aika korkealla. Tietokone ei lähde tutustumaan Napoliin, joten blogin puolella asiaan palaillaan aikaisintaan luultavasti maanantaina.

Ihanaa viikonloppua kaikille muillekkin!

4 kommenttia:

 1. Hyvä että sait vietettyä synttäreitä myös hauskanpidon merkeissä! Hauskaa viikonloppua sinulle, täällähän me nyhrätään perinteisesti kotoisissa merkeissä, sinä sen sijaan näet lisää maailmaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sit ei muuta kun ylös, ulos ja lenkille jos nyhrääminen väsyttää :)

   Poista
 2. Tollanen aperitivo paikka kyllä kuulostaa sellaselle paikalle mistä määkin tykkäisin varmasti. Sulla on siellä kyllä ollu hyvät synttärien juhlinnat kun kahdet eri juhlat on vietetty :) Ei muuta kun superhyvää Napolin reissua! Syökää herkkupitsaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No koskas mää nyt vaan yksiin juhliin tyytyisin :) ja laitetaanpa tuokin listalle niistä asioista, mihin sut pitää viedä :)

   Poista