perjantai 9. maaliskuuta 2012

Nokka pystyssä

Tänään kuljeskelin kaupungilla turisteilemassa. En mennyt minnekkään uuteen paikkaan, mutta näin paljon uusia asioita. Nimittäin huomasin tässä yksi päivä, että kulkemalla nokka pystyssä näkee paljon mitä ei eteenpäin tuijottelemalla huomaakkaan. Nämäkin kaikki kuvat on ihan tutuilta Via del Corsolta ja Via dei Condottilta (se kalliiden kauppojen katu), ja silti en näihin aiemmin ole edes kiinnittänyt huomiota. Okei, paitsi tuohon Trinità dei Monti -kirkkoon, joka on siis se siellä Espanjalaisten portaiden yläpäässä.

nokka
page

Eilen oli naisten päivä ja oisin kovasti halunnu olla Jyväskylässä. Kaija Koo nimittäin esiintyi Paviljongilla, ja se olisi ollut oikein oivallinen naistenpäivän yllätys Jonilta. Valitettavasti ei semmoista hemmottelua ollut luvassa, mutta onneksi toinen kämppis-pojista oli tuonut minulle ja Sigridille vähän kukkia. En tiedä mikä tuon kukan nimi on, mutta KAIKKI möivät ja ostivat niitä eilen. Se on ilmeisesti tyypillinen naisten päivän kukkalahja!

DSCN0473

Tänään onkin luvassa yksi uusi italialaisen kulttuurin osa-aluuen valloitus. Tässä varusteeni (eivät kovin täydelliset sellaiset), arvaatteko mistä on kyse?

DSCN0475

8 kommenttia:

  1. Älä ylpisty ja kulje nokka pystyssä, mutta näköjään kannattaa silti kulkea nokka taivasta kohti välillä, kun näyttää olevan aika upeat näkökulmat silläkin suunnalla!

    VastaaPoista
  2. Veikkaan että oot tylsästi alkanu lenkkeilemään, tai vaihtoehtosesti oot alkanu huppu päässä kidnappaamaan viattomia ohikulkijoita pakettiautoon :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jälkimmäinen kuulostaisi kyllä aika hauskalta ajanvietteeltä, mutta valitettavasti ei osunut kohdilleen!

      Poista
  3. Meikäläinenpä tietää mistä on kyse! Lälläslää :D Noh, varmaan kohta Kirsi paljastaa mistä on kyse ja sit tää mun kommentti vaikuttaa tyhmältä mut tiiän kuitenkin jo! :)

    Hyvä että siellä on joku susta pitämässä huolta kun mää en täältä osannu muutakun onnentoivotukset lähettää! Ja pitäisköhän meijänkin alkaa kasvattaa tollasta palmua tossa meidän parvekkeella. Sit kun se alkaa olla iso niin voitais se istuttaa vaikka Vihtikseen takapihalle?

    Hauskaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Palmu kuva oli muutenkin omistettu sulle! :) ja kannatan palmun kasvattamista Jyväskylässä ja Vihtiksessä!

      Poista
  4. Et kai vaan suunnittele pankkiryöstöä kun tuo huppari ja lenkkikengät. Huppu kasvoilla ja lenkkareilla pääsee lujaa pakoon, ei nyt kuitenkaan. Luulen että sinulla on jotain urheilullista mielessä, osuinko oikeaan tai ehkä tiedänkin että on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vähän tässä olis kyllä käyttöä ylimääräiselle fyrkalle, mutta valitettavasti ei osunut oikeaan!

      Poista