tiistai 6. maaliskuuta 2012

Ongelmia paratiisissa

Tämä teksti on omistettu erityisesti ystävälleni Almalle, joka katkerana makaa kotona sängynpohjalla sairastamassa ja meitä reissaavia ystäviään kadehtimassa! Ei se aina ole yhtä juhlaa ja auringonpaistetta tämä Roomassa elokaan. Tänään keksin (vähän keksimällä kylläkin) valittamista ainakin kolmesta asiasta:

1) Melkein koko päivän on satanut vettä! Tylsää, märkää ja ei edes mitään sellaista lämmintä kesäsadetta! (Onneksi huomenna on taas parempi keli)

buu

2) Mulla on flunssa. Tiedätte varmaan sen toukokuussa tulevan kevätflunssan, kun innostuu lämmöstä ja toteaa, että eihän ulkona takkia tarvise.. tai muita kuuluisia viimeisiä sanoja. Jep. Mulla on se, maaliskuun alussa.

3) Tilastotieteen kirja painaa kun synti. Ja maksoi myös, varsinkin verrattuna siihen, että Suomen päässä ei ole vielä tarvinnut ostaa yhtään kirjaa yliopistoa varten.

DSCN0426

Mutta ei kai tässä auta toteuttaa Hautamäen Masan mottoa leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä, on näet lähdettävä vielä yliopistolle viideksi tunniksi iltaa viettämään. Luennoille siis. Joten ei muuta kun pää pystyyn ja nokka kohti Luissia!

13 kommenttia:

 1. Elämä on joskus tosi kovaa!! Kohta yksi: Onneksi sataa joskus vettä, niin muistaa taas nauttia auringosta. Kohta kaksi: Ehkäpä toukokuussa ei tarvitsekaan sairastaa perinteistä kevätflunssaa. Kohta kolme: Kirjassa on sitten varmaan painavaa tietoa, ja kun sen näppärästi lukaiset, niin se tieto on sinussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos toukokuussa tulee vielä kevätflunssa, niin revin pelihousuni! Tuskin tulee, sillä nämä paikalliset on pelotellut että jo toukokuussa on meille skandinaaveille sietämättömän kuuma! :)

   Poista
  2. En tunnista käsitettä "skandinaaveille sietämättömän kuuma", sillä kaikki lämpö ja helle on iiihanaaa; sitten jaksaa taas pitkän ja pimeän ja kylmän ajan täällä Suomessa! Kiitos myös Päiville peukutuksista!

   Poista
  3. Minä kyllä ymmärrän, kämpässä jossa ei ole minkäänlaisia lämpöeristyksiä eikä edes tuulettimia!

   Poista
 2. Peukuttaisin Katrille jos osaisin. Erityisesti tuo kohta 3 lähentelee tasoa länsimäisen viisauden klassikot :) Pakko mainita vielä, että tätä kirjoittaessani Late hokee palapelin äärellä: Jumankauta, missä tän (palan) paikka on... ilmeisesti jonkun meillä pitäisi taas pestä suu saippualla. Terveisiä Kirsi koko meidän porukalta, seurataan innolla sun seikkailuja ´urbs aeternassa´.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verbaalinen peukutuskin on oikein sopiva! Mutta ei kai tänne nyt opiskelemaan olla tultu? ;) ja kiva kuulla että seurailette, kerrohan terveisiä koko porukalle takaisin! Sanottakoon vielä vertaistukena, että olihan yksi minunkin ensimmäisiä lauseita "Aakko laitto mun lapatet helkkaji!", ja melkein kyllähän minustakin melko kunnollinen ihminen tuli :)

   Poista
  2. Ihanaa, Latella on siis vielä toivoa... :)

   Poista
 3. No ei sun nyt ois tarvinnu, mutta kiitos silti! :) Oikein sydäntä lämmittää tämmöinen muistaminen ^_^

  VastaaPoista
 4. Ciao bambina, tais olla balleriinat vähän liian hepposet jalkineet tähän aikaan vuodesta! Nyt sitten pässinpökkimät sukat yöksi jalkaan ja peittoa pyllyn päälle. Yritä nyt vaan tervehtyä, sillä ei olis kivaa pyöriä Roomassa koko aikaa yksistään ja käydä yksin päivittäin syömässäkin. Virtuaalisestihan aina voisit nuuhkia ruoan tuoksuja sängyn pohjalla, mutta eikös olisi makeempaa olla mukana?!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän tässä nyt sentään niin kipeitä olla! Aina kun on menemistä ja tekemistä niin myös ihmeparantuminen tapahtuu!

   Poista
 5. Hyvältä näyttää sun kirjat ja kaikki! :) Paitsi sää tänään, mutta ehkä huomenna jo taas on kauniimpaa. Paranemisia paljon ja tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Ja kirja ei kyllä erityisen hyvälle näytä tuhannen sivunsa kanssa! :D

   Poista