torstai 15. maaliskuuta 2012

Keskiviikko, postipäivä!

Heti alkuun: kuka tunnistaa mistä otsikko on saanut inspiraationsa? Jos äiti ei tunnista, niin olen vähän pettynyt!

Pari viime päivää on kiiretä pukannut, ollaan käyty ilallisella, opiskeltu, siivottu ja katsottu jalkapalloa yliopiston ruokalassa. Eikä varsinaisesti kiire taida vielä helpottaa, sillä tänään saan Roomaan ensimmäisen "vierailijan" kun Itävallan Tante tulee tänne synttäreitään juhlimaan - kivaa! Muista vieraista ei sitten olekkaan tietoa.. vissiin kesäkuussa vasta saa odotella näkevänsä taas suomalaisia naamoja! (Jotka muuten kuuleman mukaan tunnistaa siitä, että ne ovat litteitä?!)

Eilen oli kuitenkin mukava päivä, sillä kun tulin aamun luennoilta oli sängylläni kirjekuoria oikein kaksin kappalein, jee! Äiti lähetti pinnejä ja olihan siellä yllätyksenä vähän salmiakkiakin, ja Marin kirjoittama lehtijuttu vaihtoon lähtemisestä. Toinen kuori oli Millalta, en suinkaan voinut aavistaa, että se oli synttärilahja joten tietenkin avasin sen heti - sisältönä oli paikallislehti etten unohtaisi suomen kieltä enkä kotiseutuani ja muistitikulla mahtavaa kuva- ja elokuvamateriaalia Vihtavuoren tytöistä - etten unohtaisi niitäkään. Kyllä muuten tuli kertakaikkisen hyvä mieli (ja hyvät naurut niille vidoille!)Suuret kiitokset vielä molemmista kuorista!!

DSCN0508
DSCN0509

Italian postilaitos taisi yllättää kaikki nopeudellaan, sillä kuorten tulemiseen meni vain pari päivää! Eli lisää vaan tulemaan, hihi..

10 kommenttia:

  1. Mulla on tänään torstai, pyykkipäivä. Nam hyvältä näyttää salmiakkipussi! Hyvä että sulle lähetellään sinne kaikkia suomalaisia juttuja ettet pääse meitä täällä unohtamaan. Pitäkäähän hauskaa Tanten kanssa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sunkin pitää lähettä mulle postia, etten pääse sua unohtamaan :)

      Poista
  2. Ei tarvitse pettyä: heti otsikon nähdessäni oli pakko sanoa se ääneen, you know!Ja tiedät kyllä, että vaikea taas lopettaa....Joni ainakin tietää...
    Postilaitos oli kyllä tosi nopea, hämmästyttävää.Mutta mikäs tämä litteä suomalaisnaama- juttu oikein on?
    Terveisiä vaan sille synttärisankarillekin. Toivottavasti teillä on mukava pikkuloma, hyvää ruokaa, kaupunkikiertelyä yms. ja käykääpä vaikka yhdessä retkellä Cuccilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No suomalaisilla on kuulemma litteä naama ja se on kuulemma myöskin kehu! :D ja kuka tietää vaikka tie veisi Guccille...

      Poista
  3. Mun korttini ei ole päässyt kuvaan, kai kuitenkin muistin laittaa sen mukaan? :D Valitsin sulle oikein suomalaista perinteikästä maisemaa siihen, jotta voit sitten esitellä sitä italiattarille ja italiaanoille ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei ookkaan päässy kuvaan, mutta huomasin sen puuttumisen vasta kun kuvat oli jo koneella :( lupaan esitellä sitä ja sekä teksti että kuvat oli oikein edustavia! Thanks <3

      Poista
  4. Muuten kivaa mut ilmaveivi-postimerkille peukku alas.

    VastaaPoista
  5. Kestää vuoden kiRjoittaa ilarin ipadillä :(

    VastaaPoista