maanantai 19. maaliskuuta 2012

Iltapäiväkahveet

Nyt on sitten vierailija matkalla kotiaan kohti ja Roomassa palattu arkeen oikein rysäyksellä. Eilinen ilta ja tämä päivä on mennyt aikas tiiviisti kotiin tekeillä olevan kandidaatintutkielman parissa. Tarinointiahan riittäisi, mutta ei nytkään ole aikaa kaikkia turinoitaan tähän kirjoitella. Tänään mulla on ollut känkkäränkkäpäivä, ja kun Sigridillä ja Lisalla oli ollut myöskin kaamea ja pitkä luento, päätettiin että ansaitaan lähteä hetkeksi jonnekkin ulos istuskelemaan. Huh, aivot kaipaavatkin tuuletusta jossain muualla kun tässä tietokoneen äärellä!

Lauantaina saitsii'ingin ohella pysähdyttiin nautiskelemaan päiväkahvetta näissä maisemissa, kyllä silloin muuten kelpasi! Täytyy vielä sanoa, että hinnatkaan ei olleet ollenkan niin pahat kuin tuollaiselle paikalle olisi voinut olettaa. Käytiin sitten kurkkimassa ihan sisätiloissakin, että miltä tuolla mm. Rafaellon hautapaikassa näyttää. Komialta. Jotta ette ihan vihaisi mua, niin kerrotaan myös, että puolen tunnin kahvittelujen jäljiltä rintakehä on edelleen punainen ja kutisee, ai kuka palaa herkästi?

DSCN0551
DSCN0553

Täällä ei tänään ollut enää lämmintä ja aurinkoista, mutta kummasti osasin olla tyytyväinen saatuani Jonin lähettämän, tänään meidän parvekkeelta otetun kuvan. Hihi, vähän naureskelen partaani. Mutta kyllä se kevät vielä teillekin tulee, ihan varmasti!

IMG_9079

Ei tän kummempia turinoita ehdi tällä kertaa, mutta jospa huomenissa sitten palaillaan asiaan seuraavien seikkailujen kera.

Ps. yhdeksän yön päästä olen 23! 23?! Onko paketit jo postitettu, hihi?

4 kommenttia:

  1. Täällä luotetaan sanontaan: uusi lumi on vanhan surma; kai se tänäkin vuonna pitää paikkansa. Eipä kyllä ole auringon polttamat vaivanneet... asioilla on siis puolensa!
    Kylläpä siellä riittää noita upeita paikkoja. Olikohan tuo siinä leffassa Enkelit ja demonit, mitä kirjaa yritettiin sulle ostaa!?
    Hyvä, että lähditte tuulettumaan, kukapa sitä koneella jaksaa iät ja ajat olla. Kuten sanottu, mukava on lueskella noita turinoitasi. Me lukijat ei kai tulla kylläisiksi koskaan, kun aina haluttais vaan enemmän luettavaa...
    Vai on synttärit tulossa ja lahjaa odotellaan, hmmm....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suattaapi hyvin olla, että olikin siinä elokuvassa. Tuo on Pantheon, jos oot sellaisesta pytingin nimestä joskus sattunut kuulemaan :)

      Ja kyllä, synttärit tulossa ja lahjoja odotellaan :D

      Poista
  2. Joo tänään tuli 10 senttiä lunta, noh pari päivää niin se on varmaan sulanu jo. Toisaalta torstai-perjantaina pitäis tulla samanlainen pilvi täältä ylitte, mutta eipä tuo haittaa. Vähän kostee keli vaan.

    Noh, minäpä tästä menen käymään saunassa ja sen jälkeen katselen leffaa, jonka vuokrasin :) Toivottavasti siellä oli hauska ilta! Huomisiin lisälukemisiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, kylläpäs kaipaisin saunaa, omaa sohvaa ja leffailtaa! En malta oottaa, että pääsee taas!

      Poista