lauantai 3. maaliskuuta 2012

Pizzaa!

Eilen lähdettiin ensimmäisen kerran ulos syömään. Ja siis paino sanalla syömään. Muuten vaan ulkona oltiin sentään käyty aiemminkin. Kämppikseni Sigrid oli bongannut jostakin tanskalaisesta blogista halvan, mutta hyvän pizzerian nimeltä Formula 1. Minä hihittelin tietenkin, että ihan niinkuin se kilpa-autoiluluokka ja kukaan ei oikein ymmärtänyt. Kunnes kävi ilmi, että kyse olikin nimen omaan siitä kilpa-autoiluluokasta! Seinillä oli formula-kuvia ja tableteissa tietenkin myös. Saavuttiin paikalle kriittisillä hetkillä, koska muutamia minuutteja saapumisemme jälkeen alkoi italialaisia ihmisiä tulvia paikalle. Ja me saimme tosiaan sen viimeisen vapaan pöydän! Odotusaika pöytään oli kuuleman mukaan 30-45 minuuttia, ja aika monet paikallisistakin jäi ulos odottelemaan. Ilmeisen suosittu paikka siis!

DSCN0374

Minähän en yleensä edes ihan valtavissa määrin italialaista pitsaa fanita. Itsetehdyt, Kotipitsan ja tietenkin vakkarimme pizzeria Operan pizzat on olleet aina suosikkilistani kärkipäässä. Eilen käänsin kelkkani. Söin tonnikala pitsan ja se oli H Y V Ä Ä! Tässä istua tönötän ja koitan keksiä sanoja kuvailemaan sitä, mutta ei minulla ole. Sanonpahan vaan ihmiset, se oli hyvää.

DSCN0378

Jotkut ottivat jälkkäriksi vielä tiramisuakin. Sekin oli kuulemma hyvää. Minä jätin tällä kertaa jälkkärin väliin, koska maha oli juuri sopivan täynnä! Jälkkäreiden jälkeen lähdettiin sitten jatkamaan illanviettoa vaihtari-pippaloita kohti. Teemana oli ollut pukeutua kotimaansa lipun väreihin. Olin yksi niistä harvoista, jotka niin olivat oikeasti tehneet. Tyhmällehän minä näytin, mutta väliäkö sillä. Kun lähdettiin kuppilasta kotia kohti (noin puoli viideltä) ei voitu muuta kuin pysähtyä ihmettelemään näitä puitteita, joissa me saadaan iltaa viettää ja käydä juhlimassa. Ihan mieletöntä. Sen kunniaksi heitin kehiin yhden kirsimäisen poseerauksenkin! Eikö ole ihanat sukkikset? (Vaikkei sille hirveästi näytäkkään, olen kyllä aika varma siitä, että minulle oli päällä myös hame!)

DSCN0387

Ps. Ilmeisesti innostun vähän turhan paljon kirjoitusteni kääntämisestä Google Translatorilla, mutta selkeästi sanonpahan = I say evil, sekä kuppilasta = cup of baby weight!

10 kommenttia:

  1. voi vitsi Kirsi, miten kivaa näitä sun kirjoituksia on aina täältä lueskella! :) Sulla tuntuu menevän siellä ihan älyttömän hyvin ja kaikki kuullostaa niin mahtavalta! Hyvä niin, koska tosi monella vaihto alkaa jotenkin ongelmallisesti tai muuten vaan masentavissa merkeissä, mutta onneks ei sulla. Ois mahtavaa päästä käymään siellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa kun lueskelet! Aika mahtavaa tää onkin, ja ei mulla mitään varsinaisia ongelmia ookkaan täällä - onneks - ollut! Tokihan mua pelottaa ja jännittää täällä yksikseni mennä, mutta onneks ei oo mitään sattunutkaan. Ja jos vaan pieninkin sauma tulee, niin tervetuloa! :)

      Poista
  2. Namnamnamnam! :) Herkkupitsa näyttää kyllä hyvältä, lienee sopivaa siis toivoa, että meikäläisellekin sit esittelet tuon paikan. Ja niin jännää kuin tuo onkin, niin kyllä tuo google translator aina jonkinlaisen logiikan noihin juttuihin keksii :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enkös mää sut luvannu jo formulapitsalle viedä? :)

      Poista
  3. Hyvin on Suomen värit löydetty, on kyllä niin sinun näköinen poseeraus. Ravintola on siistin näköinen samoin kun pizza

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia vaan kehuista! Oletan siis, että tuo poseeraustani koskeva kommentti oli kehu! :D

      Poista
  4. I say evil vaan, että minäkin haluan tuonne pizzalle! Hyvä kun kiertelet cup of baby weight toiseen, niin löydät kivat paikat. Olen samaa mieltä Karpan kanssa sun poseerauksesta; ollaan kai joskus ennenkin noita nähty! Kyllä ne siellä Roomassa pian oppii huomaamaan, että jos on joku teemajuhla tms., niin suhun voi aina luottaa. Näinhän se on ollut pikku tytöstä asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, valittelin sitä että oon ainut tyhmän näkönen kun kukaan muu ei oo pukeutunut. Sitten nämä ESN:läiset silmät pyöreenä kattovat mua ja kysyivät, että en kai kuvittele että ihmiset pukeutuu niin kun tapahtuman kutsussa sanotaan! :D

      Poista
  5. Ciao bambina, toki meikänkin täytyy myöntää, että kyllä italialaiset pizzaa osaa leipoa. Ei sen parempaa saa mistään. Olethan jo tehnyt tuttavuutta italialaisten viinien kanssa, ne on tosi namia!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä pitsojen osalta. Viinien kanssa kuitenkin tuttavuuteni on toistaiseksi ollut aika minimaalista. En oikein vielä hallitse tuota viineistä nauttimisen jaloa taitoa...

      Poista