sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Synttäribileet

Ei tässä auta muu kuin myöntää, että tässä aletaan olla jo ainakin toista reittä myöten haudassa. Varsinaiset synttärithän mulla on vasta keskiviikkona, mutta koska ensi viikonloppuna on luvassa jotain kivaa (siitä lisää myöhemmin) niin päätettiin juhlia synttäreitä näin jo vähän etuajassa. Minähän en tunnetusti stressaa lainkaan, en varsinkaan minkään juhlien järjestämisestä, joten kiirettä on pitänyt tässä loppuviikosta. Ja silloin kun on hetkinen ollut vapaata aikaa, on se tullut vietettyä ihanan kandin tutkielman parissa. Tänään sen parissa tuli vietettyä vielä vähän enemmänkin kuin hetkinen!

Synttäripippalot kuitenkin meni oikein mallikkaasti. Tässä meidän kämpässähän ei tosiaan ole semmoista turhaa keksintöä kuin uuni, laisinkaan, joten leipominen oli vielä vähän erityisen haastavampaa. Päätin sitten tehdä cocktail-paloiksi leipiä erilaisilla täytteillä ja kanasalaattia suolapaloiksi (kanasalaatti unohtui laittaa tarjolle, hupsis..). Kakkupuolella selvittiin sillä, että onneksi on hyytelökakut keksitty! Ettei elämä kävisi liian helpoksi, niin leipomistarvikkeiden hankkiminen ulkomailla ei ihan mitään helpointa mahdollista lystiä ole, mutta "vähän" soveltamalla selvittiin.

DSCN0571

Tällaiselle näytti perjantai-iltapäivän kakkutehtaassa. Tietokone on välttämätön leipomisvaruste, sillä jälleen Kinuskikissan resepteillä mentiin. Sähkövatkainta nyt ei varmaan kukaan edes kuvittele, että meillä olisi joten käsin vatkaamalla mentiin. Fiksuna tyttönä sitten kopautin vispilän kulhon reunaan kun olin valmis. Ei siitä sen enempää, mutta sanonpahan vaan, että A:n ja CAPS LOCK näppäimen välissä on edelleen kermavaahtoa...

Kakkutehtaalla onnistuttiin ja kakut tekivät hyvin kauppaansa. Vähän jäi vielä jäljellekkin, että saadaan täällä mutustella rauhassa sitten vielä jämät. Olin tänne muutamia kavereita kutsunut ja kieltänyt ankarasti lahjojen oston. Sain kuitenkin Hello Kitty päiväkirjan ja muistilappupidikkeen! Ja olin muuten onnellinen. Äitin sanoja lainatakseni - kyllä nuo kaverit täällä on nopeesti mut oppinut tuntemaan! Olin ostanut myös Hello Kitty kertakäyttölautaset ja servietit, koska kaverit halusivat niin kovasti että pidän Hello Kitty synttärit. Niiden mielestä on äärimmäisen hauskaa, että tykkään Hello Kittystä. 
DSCN0575
synttärit

No, joka tapauksessa illalla sitten lähdettiin tanssimaan ja mukavata oli, vaikka musiikki ei ollutkaan ollenkaan niin hyvää kun täällä kämpillä. Täällä se oli aika voimakkaasti Backstreet Boys pitoista, mutta höystettynä suurilla artisteilla kuten Bomfunk Mc's:llä. Valtaosa juhlaväestä osasi Freestylerin ja B-Boys, Fly Girlsin sanat, että aika hyviä valintoja oli DJ tehnyt! Aika myöhään asti me jaksettiin siellä tanssipaikassa tanssailla, ja tänään päästiin kömpimään suoraan sängystä Lisan järjestämälle piknikille - ruotsalaiseen tyyliin tottakai. Koitan saada Lisalta kuvia ja kirjoitella siitä sitten myöhemmin.

Mulla olisi kauheasti asiaa ja kirjoteltavaa, mutta koskahan mää aion ehtiä kaikesta tänne höpötellä? Yritän palata huomenna jo seuraavan kerran astialle. Jospa sitä pikkuhiljaa huomenna jo alkaisin tervehtyäkin: mulla on nimittäin ollut koko viikon ääni ihan maassa. Tänä aamuna se oli kyllä aika pohjalukemissa ja Henrik sanoikin, että kuulostan sille että oon 50 vuotta polttanut 100 tupakkaa päivässä. Miten ihania kohteliaisuuksia nuo pojat täällä osaakaan sanoa.. ihan sydäntä lämmittää!

6 kommenttia:

  1. Tuttuun tyyliin siellä on sun juhlia vietetty! :) Oon joskus täälläkin nähny vastaavaa. Hyvä jos oli hauskat bileet, oisimpa päässy ees kärpäseks kattoon mukaan juhlatunnelmaan :)

    Ps. Sun tukka näyttää tossa kuvassa supervaaleelta, ootko blondannu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo blondannu ja kattelin ite samaa näissä kuvissa. Kun oon just puhunu täällä että mun hiukset on näyttäny viime aikoina normaalia tummemmille :D

      Ja niin määkin oon nähny ennenkin jotain ton tapasta. Kaikki sano eilen, että tää on niin hauskaa kun tulee ihan vanhat hyvät ajat mieleen (n. 10-15 vuotta sitten). Mää vaan vastasin, että aijjaa, musta nää on ihan vaan jokavuotiset synttärit :D

      Poista
  2. Hyvä Kirsi! Näytät aivan upeelle! Ja sun luomukset näyttää herkullisille! Ja bilemusa vasta huipulta kuulostaa :D

    Oisin ihan mielelläni nauttinut tunnelmasta Jonin vieressä tärpäsenä katossa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olisin kyllä voinut mielelläni ottaa kaikki teidät kärpäset ihan maan tasallekkin juhlimaan! Ja kiitoksia kiitoksia, vaikka kuulemma näytin opettajalle :D

      Poista
  3. Kotoisan näköistä tuolla teidän köksässä on ollut, on sitä sen verran tullut yhdessä harrastettua! Yleensä vaan puuttuu läppäri tai se on ainakin olkkarin puolella turvassa kermikseltä. Ja ei tarvii mennä kesämökkiä kauemmaksi, kun ilman sähkövatkainta kermaa vatkaa....ottaa ihan haukkarista se homma. Noi kakut on niiiin herkullisen näköisiä, toivottavasti kaverit osasi arvostaa. Ja tuoreita mansikoitakin, nam. Hyvin onnistui nuo valkosuklaarullatkin! Meillä kärpäsillä olisi ollut katossa ahdasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No haukkarista kyllä otti! Varsinkin toista kakkua tehdessä joutui ihan taukoa välillä pitämään kun haukkari oli jo niin uuvuksissa.

      Ja kyllähän ne aikapaljon ainakin kehuivat :)

      Poista