lauantai 10. maaliskuuta 2012

Futista

Pankkiryöstöjen ja ihmisten ryöstöjen sijaan eilen olin tutustumassa yhteen tärkeään italialaisen kulttuurin osaan: jalkapalloon. Liityin LUISSin tyttöjen jalkapallojoukkeeseen. Ei siis mihinkään vakavamieliseen sellaiseen vaan me vaihtarit ja muutkin opiskelijat käydään kerran viikossa pelaamassa toisiamme vastaan futista. Kenenkään ei tarvinnut osata pelata futista vaan tarkoituksena oli pitää hauskaa. Ihan hauskaa se olikin, mutta minä mökötin kun minut pakotettiin pakiksi. Jokaisen oli pakko olla maalivahtinakin viiden minuutin ajan, ja mokena olinkin hyvä. Tein kuulemma päivän hienoimman torjunnan, joka sisälsi vähän maassa kieriskelyä ja kiljumista.

Minusta yritettiin ottaa kuviakin, mutta olin kuulemma liian nopea kuvattavaksi! Toisessa kuvassa kiidän (en ole se valkopaitainen, vaan se aave sen edessä) ja toisessa mökötän kun jouduin vasten tahtoani puollustamaan.

DSCN0477
DSCN0480


Nyt pitää mennä laittautumaan. Tänään mennään syömään artisokkia, niiden pitäisi olla paikallinen erikoisuus!

8 kommenttia:

 1. Voih! Toivottavasti ens kerralla pääset hyökkäämään. Mun pitäis lähettää sulle vaikka Jari Litmasen pelipaita niin voisit loistaa siellä lisää! Tsemppiä! Omistathan sun ekan maalin sit mulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voin omistaa! Voi vaan olla, että vähän aikaa joudut odottelemaan :D

   Poista
 2. Peli- iloa varmaan riitti kuitenkin kuvauksen jälkeen! Mukavaa kun on tollastakin aktiviteetttia siellä. Jalkkis taitaa olla monen italialaisen intohimon kohde. Voittihan Italia MM:nkin tässä joku vuosi sitten (sinä vuonna kun me oltiin Venetsiassa). Hauskoja pelihetkiä jatkossakin; vanhana urheilijana ja kannattajana tiedätkin, että jokainen rooli on kentällä niiiin tärkee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä on tärkee, mutta ei niin hauska! :D Uhkailin etten mee jatkossa jos joudun aina puollustamaan!

   Poista
 3. Trentatre trenttini entro trano dentro treno tutti e trentatre trotterellando... Tai jotenkin noin se meni! Tiiäkkö missä noin lukee? ;) Suomennosta en vieläkään tiiä, joten nyt sää varmasti voit suomentaa sen :) ps. Leiki "Punahuulta", niin pärjäät jalkapallossa! (se tais kyllä liittyä jääkiekkoon teillä, mutta sama pätee tässäki... Usko pois!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäs tää punahuuli juttu oli? Nyt tarvitaan lisävalaistusta! En muuten myöskään tiedä missä noin lukee, mutta tiedän, että luultavasti minä sen olen sinne kirjoittanut! :D ja se tarkoittaa suurinpiirtein sitä että 33 tyyppiä menee junaan hyppelehtien!

   Poista
 4. Ite oot kertonu kyseisen punahuuli-jutun, kun te Jarkon kanssa pelasitte kotona jääkiekkoa (?) ja Jarkko oli joku pelaaja (en muista nimeä) ja sää oli punahuuli (oliks se punahuuli?).. tai jtn :) En mä sitä päästänikään oo keksiny :D Leirikoulupäiväkirjani kannessa niin lukee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä paikkaa epäilinkin, mutta en ois uskonu, että sää vielä sen muistat sieltä! :D

   Ja nyt ymmärrän mistä puhut! Vähän vaan kaks juttua sekasin. Jarkko oli nimittäin Markus Ketterer ja mää sanoin olevani Sikapossu! :D niin täytyy toimia kyllä jatkossakin. Ja et tosiaan punahuulessakaan ihan hakoteillä ollut, se kuuluu nimittäin toiseen mun lapsena heittämään lentävään lauseeseen! :)

   Poista