maanantai 9. huhtikuuta 2012

Byhyy!

Enää rapiat kahdeksan ja puoli tuntia tätä! Byhyy!
IMG_9445 (2)
Nekin menee kuorsatessa. Oikeastaan Joni kuorsaa jo, se on 39 asteen kuumeessa... Huomenna nuo lentää kotiin ja minä hyppään illalla junaan. Kirsi ♥ 13 tunnin junamatkat!

6 kommenttia:

  1. No nyt on onneksi rankka junamatka jo takana, vaikka tietysti muuten ollaan (te ootte) kaukana toisistamme. Meinas tulla kyllä byhyy minullekin, kun lähdettiin ja erottiin! Mutta onneksi hauskaa muisteltavaa meidän reissuporukoilla piisaa, ehkä piristät blogissakin meitä tarinoilla ja kuvilla pääsiäisen reissusta!? Siis kun toivut ensin junamatkasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutaman kuvan sitä joutui lykkäämään :)

      ja vaikka meinasi välillä suru tulla puseroon, niin nyt ainakin on enemmän semmoinen olo, että oli enemmän ihanaa nähdä, kun kamalaa erota taas! (jos tosta sai mitään selkoa!)

      Poista
  2. Olipa mukava nähdä sinua pitkästä aikaa ja että sinulla oli kaikki hyvin. Harmi että sinun junamatka venyi vielä pidemmäksi kun alkuperäinen. Juhlat oli kyllä mukavat ja porukka mahtava ja kaikilla oli hauskaa toivottavasti. Nyt sitten rupeat lepäilemään että jaksat taas opiskella, kaikkea hyvää sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei auttanut, kuin palata arken, jaksoi eli ei!

      Kiitoksia itsellenne myös hyvistä juhlista ja hyvästä matkaseurasta, sekä matkojen sponsoroinnista! :)

      Poista
  3. Eri paikoissa jo ollaan, mutta olipahan mahtava pääsiäinen! Huolimatta siitä että kuumetta oli niin oli kyllä hauskaa :) Kiitos, että jaksoit matkustaa pitkän junamatkan meitä näkemään! Toivottavasti sun mielestä oli sen arvoista! Mutta tsemppiä takas arkeenpaluuseen :) Toivottavasti pian taas nähdään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai oli sen arvoista! :) koko setti, kaikki ihmiset ja juhlat!

      Ja kyllähän me pian taas nähdään, jeee! <3

      Poista