torstai 17. toukokuuta 2012

Vintagea ja paniikkia

Roomassa on niin paljon tapahtumaa ja tekemistä, ettei kaikkea pysty millään koluta läpi. Koitetaan kuitenkin saada itsemme raahattua kaiken maailman tapahtumiin aina silloin tällöin. Tässä kerran suunnattiin Lisan ja Sigridin kanssa Pigneton kaupunginosaan vintage-markkinoille. Ennakkoon oltiin odotettu, että nämä markkinat olisi olleet vähän isompikin juttu, mutta valitettavasti aika pienen mittakaavan tapahtuma se oli.

DSCN0811 DSCN0812

Rekeissä roikkui ihania juttuja, ihan oikeita vintage-aarteita mm. pinkin Versacen farkut! Valitettavasti valinnanvara oli aika pieni, joten mitään ei matkaan lähtenyt. Lisalle löytyi kuitenkin yhdet kengät. Tinkiminenkin kävi helposti, kun Lisa vain kysyi "voinko ostaa nämä 5€ halvemmalla?" ja myyjä vastasi "voit!".

DSCN0809

San Lorenzon kaupunginosassa kuulemma on myös useitakin hyviä 2nd hand -kauppoja. Pitäisikin joku kerta itsensä raahata niitä koluamaan. Meillä on nimittäin toukokuun loppupuolella Luississa tanssiaiset, joiden pukeutumisteema on Pariisin keskiyö 1920-luvulla. Kunpa löytäisin, jonkun oikean vintage-sulka-hässäkän päähäni viriteltäväksi, se se vasta olisi ihanaa! Mutta miten voi olla mahdollista, ettei Rooman kokoisesta kaupungista löydy sellaista mekkoa, minkä haluan?! Ja miten voi olla mahdollista, että vastoin aiempaa tietoa, sinne tanssiaisiin olisikin hyvä löytää itselleen pari?! Miten 172cm + korkokengät -pituinen tyttö voi löytää Italiasta itselleen parin?! Ei täällä ole varmaan yhtään yli 180 senttistä nuorta miestä!

6 kommenttia:

  1. No pitääkö mun tulla sinne tanssiaisiin käymään? Ehkä sun on vaan löydettävä joku kelvollinen kavaljeeri ja tökättävä sillekin korkkarit :D

    Nuo kyllä vaikuttaa taas sun tyylisiltä kaupoilta. Voisit varmaan ostaa sieltäkin vaikka ja mitä. Pitää vaan alkaa koluamaan kauppoja läpi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuuuuuuuuuu! Se ois kivaa!

      Ja tällä hetkellä ei oo ees shoppailun intoa, asiat on vakavasti pielessä :(

      Poista
  2. 2hand shop voisi olla oiva paikka! Saiskos sulkia jostain muualta? Onko siellä kirppareita, mistä sais asusteita? Jonin ehdotus korkkaripojasta olisi varmaan kokeilemisen arvoinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No noi second handit on vähän niinkun kirppareita, mutta fiinimpiä sellaisia. Enpä tiedä.. millähän ajalla sitä taas pyörisi kaupoissa kun tentteihinkin pitäisi lukea?!

      Poista