sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Gran Ballo

Eilen saatiin jossain määrin mekkokriisit voitettua ja tanssittiin Luissin tanssiaiset 1920-luvu tyyliin. Valmistautuminen alkoi aamu kymmeneltä siivoamisella, kaupassa käynnillä ja sitten itseni ja Lisan ja Sigridin laittamisella. Etkot pidettiin täällä meidän kämpillä ihanalla ystäväporukalla. Itse yliopistolle saatiin astella tunnelmavalaistuksessa punaista mattoa pitkin. Nyt väsyttää ja vieläkin tuntuu jaloissa, mutta oli mukavaa! Ja sain tehdä itse hattaran, jee! Tosin siitä ei tullut kovin tyylikästä..

Jos muuten yleensä ei turhan paljon meikäläise naamasta kuvia nähdä niin nyt otetaan vahinkoa takaisin...

IMG_0350
IMG_0316 IMG_0325 hiukset IMG_0347 IMG_0344
IMG_0331
IMG_0377 IMG_0402 DSCN0903 DSCN0901 DSCN0911

8 kommenttia:

 1. Onpa tosi hyvännäköisiä leidejä ja yksi tyylikäs herrasmies.Hienoja kampauksia ja tyylikkäitä asuja ja ruokapöytä näyttää hyvältä. Saatiin mökillä verkoista tosipaljon kaloja oli kuhia, haukea,made,isoja ahvenia eli niitä syödään tuleva viikko. Kaloja oli kaikkiaan ämpärillinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos kiitos! Kaikki oli kyllä tyylikkäinä ja ruokakin tosiaan hyvää!

   Onko teillä taas luvassa viittä erilaista kalaruokaa yhtenä päivänä?

   Poista
 2. Kengät kyllä kruunaavat asun upeasti. Ihan napakymppi tuo ryhmäkuvan tyylikin teillä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos! Mekostani en tykännyt, mutta kenkiä kyllä rakastan siitäkin edestä! :)

   Poista
 3. Ihania ladyja, ihania kavaljeereja, ja noi valokuvat on niin ihanan vanhanaikaisia ja tyyliin sopivia. Kampaajalla oli kova urakka hiusten kanssa, mutta hieno oli loputulos!

  VastaaPoista
 4. Siellä ollaan kyllä oltu asianmukaisesti erittäin tyylikkäitä. Vielä turhaan pelkäsit, että mekko ei olisi ollut onnistunut hankinta, mutta kyllähän tuo näyttää sun päällä upealta! Ja siis sinä näytät siinä upealta! :) Ja kengät kruunaa asun, ehdottomasti ostamisen arvoiset.

  Ja on kyllä maailman rakastettavin hattara! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3

   hattara oli vähän reppana, mutta rakastin sitä kovin! Ny ainakin osaa jatkossa arvostaa hattarantekijöitä.. ei oo nääs helppoo!!

   Poista