sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Villeä ikävä

Olipahan viikonloppu. Ei mennyt jääkiekossa ihan niinkuin piti. Ei auttanut Leijona-paidat, Suomi-kynnet eikä siniset silmänrajaukset! Täällä huudettiin hengessä mukana. Muutaman kyyneleenkin jouduin tirauttamaan.

leijonat

Ja kyllä oli Villeäkin ikävä, vai mitä?


1288389504859

Viltsun kuva lainattu TÄÄLTÄ

Lauatai oli mulla kokonaisuudessan the kökkö-päivä. Pankkikortti ei toiminut. Se hirveä pommi-juttu etelä-Italiassa. Pommin takia peruttu museoiden yö, jonne piti mennä. (Ja ei, en vertaa pankkikortin toimimattomuutta tai peruuntutta museo-käyntiä pommiräjähdykseen, jossa kuoli ihmisiä, vaan luettelen asioita, jotka veti mieltä maahan!). Ja sitten se välieräpeli. Mitäs Jalonen jätti Villen ulos joukkueesta, nih! Sen siitä saa. Ja Tuomo Ruutukin oli hoitelemassa vammojaan ja vauvaansa (annettakoon tämän kerran anteeksi). Onneksi edes yksi mun murusista oli mm-kisoissa mukana, Filtteri nimittäin!

1288466234497

Fillerin kuva lainattu TÄÄLTÄ

Ja sitten ei tänään pronssipelissäkään pomppinut kiekot meille, ei sitten millään. Voihan itku! Sain streamattua pelit (osittain ruotsiksi/norjaksi selostettuna, mutta pikku sikoja!), mutta mitään haastatteluita ei tietenkään näytetty. Pronssipelin jälkeen sitten skypetellessä äiti onneksi skypen välityksellä näytti mulle Filtterin haastattelun. Kyllä meinasi taas tulla tippa linssiin, kun Filtsu raukka ei meinannut sanoja löytää, kun oli niin harmissaan.

Meikäläisen mieli kuitenkin muuttui vähän paremmaksi, ja ihan nauruksi asti, kun äitin kanssa muisteltiin mun ja Filtterin välillä männä vuosina käytyä "kirjeenvaihtoa", haha! Ja Sigridkin haki lähi-kahvilasta lohtukakkupalan mulle, miten herttaista! Eihän siinä voi kovin kauaa antaa alahuulen mökötyksen merkkinä roikkua!

Jääkiekon tuijottamisen ohella tämä viikonloppu onkin mennyt aika tiivisti lukemisen parissa. Keskiviikkona on ensimmäinen tentti, iiks! Jos se menee läpi niin sitten olisi ensimmäinen kolmesta kurssista taputeltu. Toivotaan parasta, mutta pelätään pahinta!

Ps. olihan pohjois-Italiassa sitten se maanjäristyskin! Ei se kyllä täällä tuntunut yhtään! Tai sitten signorina Manninen on tullut isovanhempiinsa, jotka Sisiliassa maanjäristyksen tullessa laittoivat vaan ikkunaluukut kiinni, kun "tuuli niin kovasti". Kuulemma ihmettelivät, että onpa huonosti rakennettu hotelli ja käänsivät kylkeä - siis samaan aikaan kun maanjäristys helisti ikkunaluukkuja ja muut ihmiset juoksivat pakoon!

6 kommenttia:

  1. Hyvä ettei tuntunut siellä maanjäristyksiä. Hieno suomi-paita kaikesta huolimatta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja erityisen kiva toi hintalappu, joka vielä tässä kuvassa roikkuu :D mutta paita on kyllä komee, sain sen Jonilta tuliaisina :)

      Poista
  2. Joo, lätkässä ei mennyt niin kuin Strömsössä vaikka olit taas kerran varustautunut kunnolla, mutta onneksi on lohtukakut (ihana ystävä tuo Sigrid)syöty ja yksi (tärkein?) haastattelu nähty, joten ei muuta kuin seuraaviin haasteisiin - siis tenttiin! Peukut on pystyssä!
    Nauratti vielä illallakin - ja tänäänkin - se sun Filtterin fanitus nuorena tyttösenä. Sulla oli siis pelisilmää jo silloin...
    Nyt sitten pidät sen Keski- Italian kondiksessa ja turvassa, että uskallan tulla JO ENSI VIIKOLLA sinne. Viime viikolla olin ihan viikkovillissä ja puhuin työkavereillekin ihan höpöjö reissuni ajankohdasta, mutta nyt voi jo oikeasti puhua että kohta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teretulemast vaan. Sitähän ne toitottaa, että Rooma on niin turvallinen kaupunki, että! No en kyllä ihan niin sinisilmäisesti kaikkea usko!

      Ja kyllä se mieli vähän parani herkuilla ja Filsun haastiksella. Kyllähän mää edelleen fanitan filtsua, ei se vaan nuoruuteen jäänyt! Mutta pelisilmää mulla ilmeisesti oli, vaikka myönsinkin että se kirje keskittyi enemmän Filtsun ansioihin ulkonäkö-tasolla :D

      Poista
  3. Joo parempi on kyllä pitää keski-italia ihan rauhassa paikallaan! Oot kyllä niin tosifani sielläkin, asianmukaiset varusteet ja kaikki! :) Ei ainakaan menestys susta jääny kiinni. Ja olis sen Villen kyllä vaan pitäny olla kisoissa mukana! Noh, ens vuonna sitten vielä. Globenissa finaalit, tuttua? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosvaan ittelles, kun asianmukaiset varusteet sponssasit :)
      Ja kyllähän se vähän tutulle kuulostaa, missäköhän oon tommosesta jutusta aiemmin kuullut? ;)

      Poista