torstai 24. toukokuuta 2012

Ööö... mitä ihmettä?

Kun kopsailen kameralta (tai parhaimmillaan puhelimelta, pikku-kameralta ja isolta kameralta yhtäaikaa) kuvia tietokoneelle ja alan selailla niitä, tulee minulle joka kerta erinäisiä "Öööö... mikä ihme tämä on?!" -hetkiä kuvia katsellessani. Aika erikoisia räpsyjä sitä tulee välillä otettua ja delete-nappia saa klikkailla useasti.

Esimerkiksi tässä valokuvataiteen merkkiteoksessa ikuistin ensimmäisen rantapäivän jälkeen selkääni tuleen  selkeän rusketusrajan. Muistaakseni minun oli tarkoitus lähettää tämä Jonille todisteeksi siitä, että rusketuin mutta en palanut. No aikomukseksi jäi, ja kovastipa olisi Jonia varmaan meikäläisen selkä kiinnostanut.. (katsokaa nyt tuota oikeata reunaa, vähän tuosta paidan reunan alapuolelta, siinä se raja on!!)

DSCN0807

Yhdessä välissä taas oli monia todella mielenkiintoisia kuvia meikäläisen niskasta. Ne sai kuitenkin selityksen tämän seuraavan kuvan tullessa niiden jälkeen.

DSCN0755

Hajoitin pienen meikkipeilini maaliskuussa, enkä ole vieläkään saanut aikaiseksi ostaa uutta tilalle (jep jep, seitsämän vuoden epäonnet ansaittu 23-v synttäripäivänä.. uuden peilin hankkiminekin olisi muuten aika suuri panostus, vanhakin oli nimittäin H&M:ltä, 1.95€...), joten aina jos laitan hiukseni nutturalle ei minulla ole muuta mahdollisuutta nähdä miltä se näyttää, paitsi taiteilla kameran kanssa kuva omasta takaraivostani!

Kyllä hätä keinot keksii, ja onneksi on teknologiaa!

Ps. Kameralta löytyi myös erinäisiä otoksia meidän ikkunalaudalla istuneesta pulusta. Kiva. Ihanko olen ajatellut, että nämä on niitä juttuja joita haluan sitten mummuna muistella Rooman vaihtoajoista..? Job well done, Kirsi!

DSCN0823

5 kommenttia:

 1. Joo ihan selvä rajahan siinä on, sulta käy tuommosen nutturan teko niin kätevästi että onnistuu varmaan ilman peiliäkin jos oikein muistan. Pulukin on tullut kotia ei varmaan kuitenkaan se Itävallan pulu jos muistat kuka se oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin tuli heti Grazin Pulu mieleen, että sekö siellä TYTTÖJEN ikkunalaudalla istui! Miten voi noin näpsäkän tunnuran saada ilman peiliä aikaiseksi; ei voi kuin ihmetellä. Digiajassa on ainakin se hyvä puoli, että kuvia voi räpsiä ja poistaa - ennen vanhaanhan kaikki teetettiin paperikuviksi ja sitten vaan harmiteltiin kaikkia tärähtäneitä, outoja ja ennen kaikkea turhasta maksettuja kuvia! Ja vielä: hyvät rajat on!

   Poista
  2. Isi,

   onnistuu se ilman peiliä, mutta ihan kiva on voida myös vilkaista sinne takaraivolle, että mille se valmis tuotos näyttää! Ja ei sentään itävallan pulu..

   Äiti,

   Ei ollut itävallan pulu ei! Niinpä.. on noita kuvia tältäkin reissulta (juurikin noita turhia!) kertynyt niin paljon, että pitäisi vähän ahkerammin alkaa deleteä näpyttämään..

   Poista
 2. Siis koko selän leveydellähän tuossa näkyy aivan selkeät rusketusrajat. Turhaan väheksyt, että vaan toisessa reunassa. Ja jee, minä aina tykkään linnuista, joten kiva nähdä pulu ikkunalaudalla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tokihan se raja on olemassa koko selän leveydeltä, mutta kuvassa vähän ikkunan valo on valassu toista puolta enemmän niin ei meinaa näkyä kun tossa oikeessa reunassa! Mutta kiitti tuesta <3

   Poista