torstai 10. toukokuuta 2012

Long taim, nou sii!

Takaisin astialla - vihdoinkin! Kylläpäs kävi elämä yllättävän vaikeaksi, kun jääkiekko-otteluiden streamaaminen veikin yllättävän paljon bittejä (tai jotakin!) nettiyhteydestäni, niin että se jumahti loppujen lopuksi kokonaan. Oli se vaikeaa, kun ei saanut edes facebookkia avattua, heh. Onneksi kännykässä on netti käytössä, että kaikista kriittisimmät (facebook-)bisnekset sai hoidettua sen avulla. Tässä on siis menty nyt rapiat kolme päivää ilman nettiä ja erinäisten operaattorin konttorilla suoritettujen visiittien jälkeen netti toimii jälleen tietokoneellakin, wuhuu! Suomi-Sveitsi pelin missasin, mutta tänään saan Ranska -pelin katsottua, jee!

Nyt olen myös vastaillut kaikkiin teidän kommentteihin. Musta on niin kivaa, kun jaksatte mulle kommentteja naputella ja haluan kaikkiin teidän juttuihinne aina vastailla. Kiva huomata, että joku meikäläistäkin vielä jaksaa muistaa ja nähdä sen vaivan, että jotakin näpyttelee - se on aina yhtä ihanaa!

Kaikkea mukavaa on tässä tullut tehtyä, mistä ei ole ehtinyt raportoimaan. Ei mitään mullistavaa, mutta elämä on vaan ollut kertakaikkisen mukavaa! Erityisen mukavaa on se, että huomenaamuna Rooman lentokentälle laskeutuu yksi odotettu vieras viikonloppuvisiitille. No tietenkin Joni! Tänään ei kuitenkaan ohjelmassa ole oikeastaan jääkiekkopelin lisäksi muuta kuin, että ajattelin naputella valmiiksi postauksia, joita sitten voin käydä päivittäin julkaisemassa. Tarina nääs kertoo, että joka päivä pitäisi jotain uutta teille kirjoitella!

Tähän sillisalaattin ei  nyt kuitenkaan viitsi lähteä lisäämään sen kummempaa lisäämään, paitsi laitanpa teille jakoon tällaisen hauskan Erasmus-vaihtoa kuvaavan kollaasin, johon törmäsin jokin aika sitten hauskalla www.whatotherpeoplethinkido.com sivustolla. 

what-other-people-think-i-do-erasmus-student

Ylärivillä kuvataan millaista Erasmus-vaihtarin elämä on... 1) ..ystävieni mielestä 2) ..vanhempieni mielestä ja 3).. professoreideni mielestä. Ja alarivissä taas millaista Erasmus-elämä on 4) ..yhteiskunnan mielestä 5) ..omasta mielestäni ja 6) ..oikeasti!

Mitä te olette mieltä?

12 kommenttia:

 1. Moi
  Ajattelinkin,että minne olet kadonnut. Minä nimittäin luen kyllä joka päivä miten sulla menee siellä.
  Eilen tuli muuten hyvä ohjelma Italiasta, tuli omat reissut sinne mieleen. Pitäkää Jonin kanssa hauskaa. T. Oikea Teija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Nyt on palattu takaisin bloginkin ääreen, kiva kun jaksat lueskella!

   Äiti sanoi kanssa, että on tullut joitakin hyviä Italia-aiheisia ohjelmia.. pitääkin muistaa pyytää Jonia nauhoittelemaan mulle jotain, niin voin muistella sitten, kun palaan kotiin!

   Poista
  2. Mitäh, mä oon jäänyt jostain paitsi: onko täällä vale-Teijakin?!?

   Poista
  3. Ciao Bambina, mä luulin kanssa, että olit joutunut hukkaan. Mutta skypetin Vihtavuoreen, niin että kuulin nettiongelmista. Alles klar! Onhan siellä vastaanottokomitea jo valmiina, kun tulee paras vieras visiitille?! Ja onhan paras ohjelma mietitty?! Nauttikaa pitkästä viikonlopusta ja pitäkää hauskaa!
   Päivi, sehän oli todella hauska sekaannus, kun "vale-Teija" ilmestyi kuvioihin!

   Poista
  4. Ihan oikea Teija se toinenkin on! Minä se vaan sekoilin, kun en aavistanut, että muutkin ihmiset kuin velvollisuudentuntoiset sukulaiset saattavat tätä lueskella! :)

   Kaikki on tervetulleita kuikuilemaan JA kommentoimaan!

   Ja Raili, en ollut hukkaan onneksi joutunut ja viikonlopusta varmasti nautitaan. Kelitkin suosii, huomenna +28 varjossa! Mutta lukemista on tosiaan teille kirjoiteltu valmiiksi, kun tässä on ehtinyt kertymään kaikenlaista mitä en ole ehtinyt jakaa!

   Poista
 2. Totta kai me ajatellaan että sinä raadat ison kirjapinon ääressä yö myöhään... tai sitten kuvitelmissa on aurinkoa ja hauskan pitoa!
  Ihanaa, että saat huomenna kaipaamasi vieraan. Nauttikaa ihanasta kaupungista, nähtävyyksistä ja herkuista.
  Nyt on joku Italia-meininki Ylellä, kun tulee italialaisia elokuvia yms. Mutta tuo Ella Kannisen Tie Roomaan, kaksi elefanttia teemalla keskiviikkoisin klo 21 on kyllä ihan hyvä ohjelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy muistaa pyytää assistenttia nauhoittamaan.. nyt se ei kyllä enää voi, kerta on jo helsingin päässä valmistautumassa aamuiseen lentoon! (tai ehkä tämän iltaiseen jääkiekkoon!) Ja ei tästä kaupungista taida voida muuta kuin nauttia :)

   Poista
 3. Vähän harmi muuten, ettet nähnyt eilistä peliä: Faltteri teki kaksi maalia ja palkittiin parhaana pelaajana! Ja joka ei tiedä, niin Faltteri on Ville Peltosen ja Tuomo Ruudun puuttuessa Kirsin lempparipelaaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Filtteri ja Tuomo-on-hot ovat kyllä aika lailla jaetulla kakkossijalla! Ville nyt on ylhäisessä yksinäisyydessään KAIKISTA lemppareimpana! :)

   Poista
 4. Kyllä kai se välillä on tuollaista kun noissa kuvissa. Kato You Tubesta kun Jani Petteri on tehnyt hyvän jääkiekko aiheisen biisin. Vai haittaks se!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kattoa! Kuulemma Sveitsi pelissä myös Leo Komarov oli tehnyt Jani Petteri tuuletuksen! Sekin pitäii etsiä.. ja ei haittaa!

   Poista
 5. Kiva pitkästä aikaa kyllä lukea taas! Hyvä että sait tikun wörkkimään :) Ja mää kyllä luulen että todellisuudessa opiskelu siellä on vähän noita kaikkia :)

  VastaaPoista