perjantai 4. toukokuuta 2012

Nordic Film Fest Roma

Hei ihan mahtavaa! Kuulin Lisalta tällaisesta jutusta, että Roomassa järjestetään Pohjoismaalaiset filmifestivaalit. Ne kestää tämän viikon torstaista sunnuntaihin ja siellä näytetään siis vain suomalaisia, ruotsalaisia, tanskalaisia ja norjalaisia leffoja - lisäksi kaikkiin näytöksiin on ilmainen sisäänpääsy. Kun kuulin tästä jutusta, ajattelin, että tottahan minä menen jotakin suomalaista katsomaan. Silloin mulla ei vaan vielä ollut aavistustakaan, että nehän esittää siellä ihan oikeesti hyviä elokuvia. Suomalaisia leffoja on neljä normaalia ja yksi dokkari. Kolmea ajattelin käydä katsomassa, nyt kun tilaisuus on. Paras ylläri kaikista oli se, että mun kaikkien aikojen lempparein suomalainen elokuva on esityksessä myös: NAPAPIIRIN SANKARIT!

napapiirinsankarit
Se on niiin mielettömän hyvä! Hihittelen jo etukäteen itsekseni. Ihan mahtavaa. Kaksi muuta leffaa, jotka aion mennä katsomaan on paljon hypetetty Hella W, ja lisäksi vuokraus-toive-listalla jo pitkään ollut Prinsessa.

prinsessaHellaW_poster_small




Miten kivaa, että meidän pohjoismaiden suurlähetystöt on tällaisen tapahtuman järkänneet! Jos joku haluaa kurkkia tarkemmin, tai vilkuilla mitä leffoja muilta mailta on tarjolla, niin ei muuta kuin klikkailkaahan tästä.

9 kommenttia:

  1. Hauskaa leffaviikonloppua! Siellä voi bongata kentien ihan suomalaisiakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävä vähän oli, tai jos olivatkin suomalaisia niin italiaa pälpättivät menemään :/

      Poista
  2. Hauskaa! Pitää varmaan itekkin käydä vuokraamassa viikonloppuna joku leffa, kerta leffojen katteleminen on näköjään tulevien päivien teema. Täytyy ehkä vuorostaan sit vuokrata joku italialainen leffa... Vielä olis pari leimaa jäljellä sitä filmtownin vuokrauskorttiakin. Kuitenkin hauskaa leffaviikonloppua munkin puolesta! Ja muista, että matkalla saattaa eteen tulla aina pari muuttujaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mun leffaviikonloppu mennytkään ihan niin leffaisasti kun oli tarkotus.. nyt kävi nimen omaan niin, että tuli pari muuttujjaa (kahdella j:llä!!).. hihittelin itsekseni tolle jutulle täällä ja mietin, miten sen voi kertoa kavereille, mutta ei sitä millään saa englantiin niin hauskasti käännettyä!

      Poista
  3. By the way: mikä dokkari siellä ois ollut? Ja se neljäs leffa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neljäs leffa olisi ollut Hyvä poika (www.hyvapoika.fi) ja dokkari joku musa-aiheinen Soundbreaker :)

      Poista
  4. HEI KIRSI,ONKO SIELLÄ ROOMASA KIVAA. OLETKO HEITTÄNYTSINE KAIVOON RAHAA.T,AARON...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Aaron! En ole vielä käynyt, mutta viikonloppuna aion mennä yhdessä Jonin kanssa, kun Joni tulee tänne Roomaan kylään! Voin ottaa kuvan siitä, ja laittaa sen sitten tänne näkyville.

      Täällä on tosi kivaa ja lämmintä, ihan kuin kesällä! Olipas kiva kun kirjoittelit tänne kommentin. Mitenkä sinulla siellä menee kipsin kanssa?

      Poista
  5. Ihann hyviin täällä sujuu! T"aaron

    VastaaPoista