sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Lauantai Fregenessä

Vaahtobileistä selvittiin enemmän tai vähemmän hengissä, ja eilinen vietettiinkin sitten biitsillä loikoillen. Lähdettiin tosiaan siis Fregeneen. Se on joskus männä vuosina ollut kovasti julkkisten suosima mesta, ja nyt viimevuosina alkanut taas niittää mainetta kuuluisuuksien biitsikohteena. Rannat on myös täynnä kaikkia kivoja ravintoloita, joissa voisi istuskella merinäkymistä nauttimassa. Me kuitenkin mentiin biitsille loikoilemaan, ja sitten ostettiin rantabaarista vähän juotavaa, ja istuskeltiin hiekalle levitetyillä lakanoilla apertiivosta ja aruingonlaskusta nauttimassa. Vaikka vaati taas hieman seikkailuja saada koko porukka perille asti, oli päivä oikein rentouttava ja ihana.

DSCN0946 DSCN0947 DSCN0948 DSCN0949

(Ohoh, hyvin näköjään kuvaaja tarkentanut tohon maahan, eikä tohon lasiin, kröhöm!)

Sinne perille olisi päässyt bussillakin, mutta minä pääsin yhden italialaisen kaverin kyydillä. Siellä autossa istuessani tajusin, että jos ei muutamia taksimatkoja oteta huomioon, niin oli muuten ensimmäinen kerta Italiassa, kun olin henkilöauton kyydissä! Kuski ei ollut italialaisessa mittakaavassa sieltä hulluimmasta päästä, mutta myönnettäköön, että kyllä muutamia sellaisia muuveja tuli tehtyä, että huhhuh. En kumminkaan valita, kun palvelu oli niin hyvä, että en saanut kävellä edes muutamaa sataa metriä, vaan kotiovelle asti pääsin.

Nyt suihkuun, meinaa vähän hikeä pukata kun lämpöä on +38 astetta varjossa.. sitten pelipaita niskaan ja kannustamaan Italia mestaruuteen! Metrokin on tänään poikkeuksellisesti pari tuntia pidempään auki, että juhlakansa pääsee liikkumaan!

10 kommenttia:

  1. Kiitos nimipäivälahjasta eli Haisuli-mukista ja muusta! Toteutuiko se toive, kun heititte sitä rahaa? Mikä se toive oli? Olin uimakoulussa. Opin selkäuintia t:aaron

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppa hyvä! Ei ole vielä toteutunut, mutta ehkä se vielä toteutuu!

      Ja onpas kiva, että oot ollut uimakoulussa! Toivottavasti siellä on vedet järvissä lämpimät, niin tarkenee polskia selkäuintiakin!

      Poista
  2. No, ei kyllä mestaruutta päässyt juhlimaan ainakaan italialaiset! Aika yllättävä peli. Onneksi pääsit nauttimaan voittamisen humusta edellisen pelin jälkeen; kerroit että sitä juhlittiin kuin olisi jo mestaruus plakkarissa. Ehkä joukkueella oli sama juttu tähän peliin valmistautessa.
    Mutta tuo rantaelämä näyttää aikas leppoisalta! Kylläpä siellä tuota rantsua piisaa. Tuntuu että olet aina eri rannalla! Joo, ja hellettä piisaa myös. Nyt onneksi on täälläkin aika lämmin, joskin sadekuuroja luvassa. Oliko nuo lakanat ihan "talon" puolesta? ja juoma on Spritz? Meilläkin oli sitä jussina - no, ei kyllä jäitä eikä hedelmäviipaleita...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti ei päässyt juhlimaan, ei..

      leppoisaahan se rantaelämä kyllä on :) lakanat oli talon puolesta, ja spritzhän se luonnollisesti lasissa on, kuten tapoihin on täällä Roomassa kuulunut. Hedelmäviipaleita ilman pärjännee ihan hyvin, mutta näissä lämpötiloissa ainakin on ihan kiva jos siellä juomassa killuu myös jäitä!

      Poista
  3. Määki tahon ulkomaille biitsille! Just, kun täällä ois helleviikonloppu, niin mulle sattuu työviikonloppu, on mun tuurilla varmaan kesän ainoot hellepäivät, jotka osuu viikonlopulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eiköhän loppukuusta vielä ehdi tulla toiset viikonlopphelteet sinnekin! Toivotaan ainakin parasta! Sitäpaitsi säähän saat väriä pintaan kun teet hommia aina siellä tontilla vähissä vaatteissa :D

      Poista
  4. Lutakossa saa onneks kans nauttia hellelukemista! Mittari näyttää 30,3 astetta! Aijai, kyllä kelpaa sohvalla lököillä. Ulkona hivutellaan siis kymmenen astetta viileämmissä oloissa. Heh!

    Aika makeet rantakelit siellä kyllä on! Kyllä kelpaa naattia. Sit kun tuun niin otetaan mekin tommonen iso muki johon saa isot pillit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei kyllä oo varsinaisesti ikävä sitä 2h+k uunia siellä Schpt:lla :D Ja todellakin otetaan! Se oli itseasiassa semmonen mehukannu.. maksaa (vähän juomasta riippuen) noin 30 euroa :D

      Poista
  5. Moikka taas pitkästä aikaa! On vähän pukannut tässä kiirettä asian jos toisenkin tiimoilta. Nyt ollaan kuitenkin pari päivää vetämässä henkeä kotona, keskiviikkona taas lähdetään vähän reissaamaan. Ihanaa oikein nautiskella täällä noista kuvista, kun teillä näyttää olevan ihan oikeasti hauskaa ja lämmintäkin! Nyt meilläkin odotellaan lämpimiä päiviä, ainakin sunnuntaihin saakka! Taisin muuten olla eilen aamulla Nummelassa ainoa, joka mainitsi Espanjan voittavan! Taisipa myös ääneni olla vähän käheä, kun se hautautui Italia-fanien melusta lähes kuulumattomiin! Ei tainnut kukaan oikein noteerata mun ennustusta!! Tuula ja Jarmo poikkesivat tänään tuolla työmaalla ja lähettivät myös sulle kovasti terveisiä. Tuula oli lukenut äitisi juttuja facebookista ja oli tosi iloinen, kun teidän porukoilla oli ollut ihan samanmoinen reissu kuin heillä silloin reilu vuosi sitten, kun Jonna(?) oli Ranskassa ja toimi heillä tulkkina ja paikallisoppaana! Nyt ei sitten muuta kuin Jonin tuloa odottelemaan ja alennusmyyntejä kiertämään, kevyet kamathan tulevat postissakin ihan vaivattomasti!! Terkkuja meiltä molemmilta ja nauti siellä olostasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voivoi, mitäs sinä sillä tavalla menit ennustamaan? Kyllä me olisi se Italian voitto tälle vuodelle kaivattu, juhlahumu olisi ollut varmaankin näkemisen arvoista!

      Ja rantaelämä (ja elämä täällä muutenkin) on kyllä ihanaa ja leppoista. Välillä meinaa tulla huono omatunto kaikesta tästä laiskottelusta, mutta koko loppuelämänsä saa sitten paahtaa töissä, niin nyt nautin joutenolosta!

      Terkkuja sinne takaisin ja mukavaa reissua teillekin!

      Poista