keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Cancello 6

Sunnuntaina mentiin tosiaan rannalle vähän parantelemaan rusketusta. Suunnattiin taas samaan paikkaan, josta on tullut meidän lemppari. Normaalit Ostian rannat on tosi täynnä ja biitsit on muutenkin valtaosin ykityisiä ja seutu lomakylämaista. Viimeiseltä Ostian junapysäkiltä voi kumminkin hypätä bussiin (jossa lukee että suuntana on MERI) ja körötellä noin 10 minuutin matkan i cancelli -rannoille. I cancelli tarkoittaa portteja, ja siellä on seitsemän eri porttia, joista voi pujahtaa ihanille, tosi luonnollisina säilyneille ja ilmaisille rannoille.

DSCN1048 DSCN1074

Sunnuntaina tuuli jonkin verran, joten rannalle ei läkähtynyt, vaikka olikin tosi kuuma keli. Lisäksi tuuli tarkoitti ihan älytsin siitejä aaltoja. Tämä tyttöhän rakastaa uimista ja erityisesti isoja aaltoja! Suureksi surukseni ne ei kuitenkaan kameralle tallentuneet ollenkaan niin hurjina. Mutta hurjia ne oikeasti oli! Mentiin uimaan ja ihan oikeasti ei taida yhden käden sormet riittää niiden kertojen laskemiseen kun ne aallot pyyhkäisi mukanaan ihan uppisukkeluksiin (onko tuo edes sana?!). Vaikka vettä oli vaan puoleen reiteen ja vaikka kuinka koitettiin ottaa aaltoja hyvin vastaan, silti ne iski välillä niin voimakkaasti että ne kaatoi meidät ja vei mukanaan.

DSCN1075

Vähän syvemmälle kun meni, niin oli paljon helpompaa. Siellä ne aallot ei enää sillä tavalla paiskanneet, nosti vaan kivasti ylöspäin! Eli kertakaikkiaan täydellinen juttu lapsenmielisille aikuisille. Valitettavasti lapsukaisille ne aallot ei kyllä oikein olisi sopineet.

(Kristalle tiedoksi: seuraava kuva on ylivalottunut eli ei mun koivet noin valkoset oo!! )

DSCN1079 DSCN1065

Sitten huristeltiin kotia kohti. Odotettiin täpötäyttä bussia vaikka kuinka kauan. Vaikka joku mies ajoi meidän ohi bussipysäkillä, jarrutti ja peruutti takaisin tarjotakseen kyytiä juna-asemalle. Me oltiin niin hölmistyneitä, että hädin tuskin saatiin sanottua ei kiitos. Todettiin, että melkein olisi kannattanut suostua, kun bussia odotettiin parikymmentä minuuttia ja sittenkin saatiin änkeytyä ääriä myöten täyteen bussiin. No, pelattiin tällä kertaa varman päälle - sen verta nämä tytöt tietää, ettei vieraitten tyyppien kyytiin saa noin vaan hypätä!

DSCN1082

Näistä tytöistä puheen ollen.. nyt Lisan kanssa päikkäreille Villa Borgheseen ja sitten illalliselle ja sanomaan heipat Lisalle. Huomenna aikaisin aamulla se hyppää lentokoneeseen ja meidän päivittäiset näkemiset loppuu. Siitä oon kyllä varma, ettei nämä hyvästit ole. Moikat vaan vähäksi aikaa. Saattaa kyllä silti olla, että vähän itken. Saattaa olla, että vähän itkettiin jo tänä aamuna aamupalalla. Ja eilen illalla.

7 kommenttia:

 1. Voi teitä!
  Mutta rantsu on ihana.... Joo, tiedetään kyllä sun aalloissa uimisen into, oot Runankallion isoimmat aallot tsekannut Jarkon ja kai Joninkin kanssa useasti. Mutta kai noillakin rannoilla joku vahtii ettei liian isoihin aaltoihin mennä uimaan? Ihania kuvia olet taas räpsinyt.
  Nauti nyt tosta auringosta ja ole kuin satukirjan Frederik- hiiri, joka kerää auringon valoa ja lämpöä mieleensä pitkän, pimeän ja kylmän talven varalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti pieni, en minä oo tommosesta Frenerik-hiirestä kuullutkaan :D Mutta kyllä mää silti niin aion tehdä että kerään lämpöä ja valoa mieleeni, että sitten jaksaa taas! Ja iholleni, heh heh.

   Poista
 2. Aika makeet aallot. Kyllä tosta ylimmästä kuvasta aika hyvin välittyy viesti kun vielä tietää, että kamera aina vähän pienentää niitä. Se oli vissiin sulle semmonen luonnon oma huvipuisto :)

  Varmaan oot siellä niin paljon saanu uusia kavereita, että mihin päin tahansa maailmaa meneekään tästä lähtien niin aina löytyy joku, johon ottaa yhteyttä. Ja tosiaan, kun Lisa aika hyvä kaveri on ollut, niin sehän taitaa olla yks kaikkein lähimpänä asuvista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minä tykkään kyllä kaikenlaisista huvipuistoista! :D

   Ja niinpä, itseasiassa aika hassua että Lisa on ulkomailla asustavista kaikista lähimpänä. Mutta onhan se hassua ettei enää nääkään päivittäin.

   Poista
 3. Löysin blogisi googletellessani tietoa tulevaa Rooman matkaa varten, ja luinkin kaikki postaukset yhdeltä istumalta. :D

  Olisi kiva saada vinkkejä Roomassa asuvalta parhaista ravintoloista ja muista ruokamestoista.. Olen kerran käynyt Roomassa, mutta silloin ei löytynyt oikein hyviä paikkoja kun aikaakin oli vain niin vähän. Esim. tämän postauksen: http://come-sto.blogspot.fi/2012/03/23.html aperitivo-paikka kiinnostaisi testata.. :)

  Kiitoksia jo etukäteen jos vain jaksat joitain paikkoja mainita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kyllähän minä voisin mielelläni sellaista koostaa, täytyy kyllä vielä udella, että koska olet Roomaan suuntaamassa? (että ehdin sen laittaa ilmoille ennen lähtöäsi!)

   Poista
 4. Oi, hieno juttu! Tämä nyt tulee aika viime hetkillä, kun lähtö on puolentoista viikon päästä 1.8..

  VastaaPoista