sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Vielä vanhempia juttuja

Vielä äitin ja isin vierailua vanhempi juttu oli Jonin vierailu. Kahdesta ekasta päivästä raportoinkin, mutta rehellisyyden nimissä nyt tuntuu jo niiin kaukaiselta se Jonin edellinen vierailu, etten ihan heti edes muistanut, että mitäs me sen loppuvierailun aikana tehtiin. Kyllähän se kuitenkin muistui mieleen, että sen viikonlopun sunnuntaina käytiin katselemassa Colosseumia, katseltiin hotellilla jääkiekkoa, ja sitten lähdettiin illalla sekä ihmettelemään Vatikaania iltahämärissä, käveltiin piiiitkä matka Vatikaanista Gianicolo kukkulan yli Trastevereen illalliselle.

IMG_0188 IMG_0169 IMG_0176 IMG_0214 IMG_0235 IMG_0279 IMG_0291 IMG_0298 IMG_0299 IMG_0310

Ja maanantaina sitten ei ollutkaan ohjelmassa paljon muuta kuin Jonin saatteleminen lentokentälle. Niin ja sen jälkeen parin kyyneleen tirauttaminen. Kyllä oli silloin taas vaikeaa sanoa heippa, mutta nyt ei ole enää kuin pari vaivaista viikkoa, että saa taas sanoa moikka! Jee!

10 kommenttia:

 1. Ajattele, se on jo ens viikolla kun Joni tulee sinne! Olipas aika hauskan näköinen rafla noissa kuvissa. Ja noi kengät on niin ihkut!

  VastaaPoista
 2. Vähän vähemmän Jonille geeliä hiuksiin :(

  VastaaPoista
 3. Voi juku, kun on ihania kuvia susta ja Jonista! Nuo sun kengät on aivan ihanat, voi kun olis nuori ja sais tuollaiset jalkaansa! Nythän sulla on vielä pikkuisen aikaa tepastella niillä popoilla Rooman kaduilla ja toreilla, koeta nyt vaan relata ja nautiskella, kaikki kiireethän ovat jo takanapäin. Eikös olekin vähän haikeaa, kun täytyy taas muuttaa!! Mutta varmaan tuo haikeus, jos sitä edes tunnetkaan, loppuu sitten ensi viikon lopulla. Mukavaa ja jännittävää ajan kulumista ja Jonin odotusta sekä terveiset meiltä molemmilta. Nyt sitten mummo hyppää autoon ja lähtee lapsenvahtihommiin Nummelaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset! Ja ei kai niissä kengissä mitään ikärajaa ole? Siitä vaan hankkimaan itse kukin!

   Kyllä se tosiaan aika haikeaa alkaa olemaan. Väkisinkin tulee mietittyä, että onkohan tämä vika kerta kun teen sitä ja tätä ja tai vika kerta kun käyn täällä tai tuolla. Mutta täytyy kyllä myöntää, että kyllä mää jo aikakovasti sitä ensi perjantaita ootan, että saan Jonin tänne. Ei sekään hassumpi vaihtoehto ole!

   Poista
 4. Yhtään ei oo liikaa geeliä tukassa. Yllättävän pystyssä tukka kyllä tosin on... Ja niinpä niin, vielä kohta pääsen kattelemaan itse noita maisemia sun kanssa, ehkä ihan hyvä että tuun näin sun vaihtoajan lopussa niin tosiaan lähdet kans pois sieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sulla oo geeliä tukassa ollenkaan, niin ei sitä voi liikaakaan olla :D

   ja viiikkoo enäää! iiks! ja hyvä, että tuut niin saat kantaa mun painavaa matkalaukkua ;)

   Poista
 5. Tuosta geelistä voi sitten äitisi kertoa, mitä hänelle meilailin!

  VastaaPoista