keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Vihtavuoriedustus

Kuten jo mainitsinkin niin viime viikonlopuksi sain vieraita suoraan kotinurkilta (no ehkä ei enää ihan suoranaisesti, mutta kumminkin..). Viikonloppu sujui mainiosti: perjantai yö meni huonepalvelun ruokaa syöden ja juoruillen. Lauantai nähtävyyksiä katsellen, Formula 1:ssä pitsaa syöden ja italianlippushottia testaillen. Sunnuntaina väsytti, mutta sitten katseltiin ihmisiä ja osteltiin tuliaisia. Oli myös aikamoista luksusta asustaa hotellissa, ja vielä erittäin kivassa semmoisessa. Huone oli tosi siisti ja mukava ja piha ihanan tunnelmallinen. Partsilla kelpasi istua pitsaa mussuttamassa ja varpaita lepuuttamassa.

IMG_1052 IMG_1050

Aika meni nopeasti, mutta tämmöinen tiivistetty pakettikin oli ihan kätevä! Sitäpaitsi eihän siihen enää kauan aikaa ole, että jo seuraavan kerran nähdään. Herran jestas, vieläkin elän sellaisessa harhaluulossa, että mullahan on täällä vielä ikuisuus aikaa, mutta eihän mulla ole. Kaks viikkoa ja kaks yötä ja Joni jo tulee tänne! Kaks viikkoa ja mun vaihto on ohi. Ihan oikeesti. Nyt täytyy kyllä sanoa, että tää on ollut yks hujaus vaan. Sitäpaitsi apua, enhän mää oo vielä ollenkaan niin ruskee, kun mun piti olla joten rannalle mars, sanon minä.

IMG_1086
IMG_1085

No en mää tänään enää taida kuitenkaan suunnata muualle kun suihkuun ja omaan sänkyyn. Ehkä voisi vähän nautiskella Suomesta saaduista, ihan liian runsaslukuisista tuliaisista. Milla nimittäin toi lakuja, Dracula pastilleja, ruisleipää, vodkaa (no sitä en kyllä ajatellut tänään nautiskella), MeNaiset lehden ja äärimmäisen coolin t-paidan! Suuri kiitos vielä!

Ps. huh huh nyt on urakalla tullut naputeltua juttuja valmiiksi blogiin varten joten ainakin viitenä päivänä putkeen pitäisi ilmestyä luettavaa, jei!

4 kommenttia:

  1. Oih meidän pizza näyttää hyvältä <3 Kiitos hyvästä opastuksesta ja seurasta vielä kerran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös se aika hyvää ollukkin? :) ja ilo oli kyllä minun puolellani!

      Poista
  2. Aika mukavan näköistä hotellielämää!
    Tommosia pikku pyrähdyksiä pidennettynä viikonloppuna voi sitten jatkossa itse kukin harrastaa, myös sinä... sillä koti todellakin kutsuu lähiviikkoina. Ihanaa tietenkin tulla kotiin, mutta onhan sulla ollut ihan mahtava melkein puolivuotinen Rooman aika, jona aikana olet saanut uusia kavereita ja kokemuksia vaikka muille jakaa.
    Tuo rantsuelämä kuulostaa hyvälle suunnitelmalle, sillä täällähän ei sitä juurikaan voi harrastaa - ainakaan tänä kesänä. Paitsi jos tuot tätisi toiveiden mukaisesti ne lämpimät hellekelit tänne tuliaisina!
    Kiinnostaa, että mites aiot sen votkan tuhota? Kaikkihan tietää, miten kova tyttö olet ryypiskelemään... Toivottavasti ei ollut kovin iso pullo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Semmoinen viru valge, mutta eiköhän se jotenkin järjesty, älä huoli äitiseni!

      Pikkupyrähdykset on toki helppoja ja kivoja, mutta on se vähän hassua sitten jos itse tulee tänne ja on täällä kaupungissa vähän niinkun vieraana, kun nyt kuuluu vakiokalustoon :D

      Poista