maanantai 23. heinäkuuta 2012

Kerran vielä pojat!

Tää on jo vanhaa kauraa ja valitettavasti Italiaan tuli futiksessa hopeaa. Mutta palataan nyt kerran vielä futisturnauksen aikaisiin tunnelmiin, ja jaetaan vielä pieni maistiainen siitä, miten älytön tunnelma tuolla Circo Massimolla oli pelin alkuhetkillä. Valitettavasti tunnelma lässähti loppua kohden, mutta olin positiivisesti yllättynyt että italialaiset jaksoi kannustaa omiaan ja heiluttaa lippujaan katkeraan loppuun saakka. Muuten, noita videolla näkyviä jättiruutuja oli sillä alueella neljä, jotta kaikki näkivät!


Saksa-pelin traumojen jälkeen pelasin varman päälle ja hankin Italian pelipaidan. Tällä kertaa oli paljon kivempi olla tyhmän saksalaisen sijaan bellissima.

DSCN0952

En muuten tiedä voiko pitää paikkaansa, mutta Googlailin italialaisten lehtien sivuille etsimään tietoa, paljonko ihmisiä tuolla Circo Massimolla peliä katsoi ja varovaisin arvio oli 400 000! Että ihan kiva...

6 kommenttia:

 1. Ooh, mikä tunnelma tuolla oli. Kiva, että sait nauttia tuostakin kokemuksesta. Tietty vielä se kulta ois ollut hauska fiilistellä... sinun ja niiden muutaman muun!
  Ja kyllähän bellissima aina saksalaiset voittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon samaa mieltä tuosta viimeisestä :D mutta valitettavasti aina ei kaikki voi saada mitä haluaa, joten ollaan tyytyväisiä edes tuosta kokmuksesta mikä tuli :)

   Poista
 2. Moikka! Kiva, kun italialaiset ovat oppineet häviämään! Olimmepa silloin joskus Itävallan A1-radalla toteamassa, kun Schumacherin Maikkeli ajoi ulos eka kurvissa Ferrarillaan. Emme olisi ikinä uskoneet korviamme, jos olisimme aiemmin kuulleet tai sitten jopa nähneet, että italialaiset katsojat siitä ympäriltämme, about nois sata henkeä, läksivät itkien pois kisasta heti alkuunsa, kun Ferrarin peli tuli pelattua! Niin pettyneitä he olivat. Ihan uskomaton juttu! Mutta Häkkisen Mikahan sen kisan sitten voitti, että Suomen liput olivat lopulta kovaa kamaa siinä häkkishuumassa!
  Terkkuja vaan täältä sateiselta Ukontieltä, lämmintä näkyy olevan jopa 15,2 astetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jotain tän suuntaista mullakin oli odotuksissa, varmaan juuri formulakokemusten takia, mutta sainpahan yllättyä positiivisesti!

   Ja on tainnut meidän suvulla olla positiivinen vaikutus, nimittäin myös silloin kun meidän lössi oli katsomossa, otti Häkkinen voiton.

   Poista
 3. Aika hullua touhua. Kun miettii, että koko Jyväskylä kokoontuis aren aukiolle niin saataisiin 100 000 ihmistä :D Hyvä että pärjäsit siellä ja sait kehuja, bellissima! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta..! Tosin ei ehkä aren aukiolle mahtuisi...?

   Poista