lauantai 14. heinäkuuta 2012

Vanhoja juttuja

Tässä tajusin viimeisimmän vieraan käynnistä kirjoittaessani, että mullahan on jäänyt edellistenkin vieraiden käynneistä sepustaminen kesken. Sekä äitin ja iskän, että Jonin vierailuista. No, ei muuta kuin tarttumaan härkää sarvista ja eetterin ennennäkemätöntä materiaalia äitin ja iskän vierailusta.

Kaikkien nähtävyyksien katselun lisäksi haluttiin ottaa välillä rennostikin. Sen takia yksi päivä vietettiinkin melkein kokonaan Villa Borghesessä piknikillä. Yksi toinen päivä taas vietettiin
Ostiassa rannalla, kun siellä oli joku kuuluisa ja suosittu lentonäytös.

IMG_0635 IMG_2494 IMG_2535

Kun viikko oli aikaa tuhlattavaksi niin yhtenä päivänä tehtiin sitten reissu myös Tivolin kaupunkiin, jossa on kolme kuuluisaa puutarhaa. Käytiin tutstumassa kahteen niistä. Villa d'Estestä äiti haki erityisesti ideoita oman puutarhan vesiaiheeseen.

IMG_2608 IMG_0760 IMG_0705 IMG_0734 IMG_2635

Villa Gregorianassa puolestaan vesiaiheet oli myös mielenkiintoisia, mutta ehkä nuo vesiputouset voi olla vähän liian haastavia toteuttaa?

IMG_0809 IMG_0786 IMG_0774 IMG_2688 IMG_0776

Kaikkiaan kuitenkin viikkokin hujahti tosi nopeasti. Oli kuitenkin kiva saada molemmat, sekä äiti että iskä tänne käymään (Jartsa, sua kaipailtiin!)  ja kyllähän nekin väittivät, että mukavaa oli. Vai eivätkö vaan uskaltaneet sanoa muuta päin naamaa..?

7 kommenttia:

  1. On kyllä mahtavia kuvia! Ilmeisesti tuo paikka on sellainen, että kun sinne sun luo lomalle tulee niin ei huonoja päiviä voi millään lailla olla luvassa :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä hienoja muistoja tulee taas mieleen siellä vierailusta. Kaikki nuo mahtavat paikat missä käytiin, oiskohan mahdollista tuoda tuota pöytää ja tuolia tänne Suomeen.Taitais painorajat tulla vastaan ainakin jos meiaa matkalaukkuun laittaa. Näyttää tuossa mun kämpässä olevan vähän matala oviaukko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllähän mulla on laukuissa tilaa vaikka kuinka paljon, että taidanpa hakea nuo matkaan! Olisihan ne aika kivat vaikka mökillä!

      Ja oviaukko on aika matala, mutta eipä tuo sisustuskaan kovin viehättävälle näytä..

      Poista
  3. Voi kääk, kun tuli ikävä tuota ihanaa reissua! Nähtiin niin paljon (muutakin kuin suihkulähteitä), lorvailtiin ja pällisteltiin ja nautiskeltiin. Ja oli niin ihanat kelitkin!
    Odotan innolla myös että millaisia koruja askartelet meille noista Caracallan 200- luvulla rakennetun kylpylän raunioitten pihapiirin kauniista kivistä, joita tuossa yhdessä kuvassa keräilet ja jotka odottaa sua täällä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äiti, nyt kuulostaa ihan sille, että ois sieltä raunioista pöllitty kiviä! Ihan vaan hiekasta, maasta! :D

      Poista