perjantai 29. kesäkuuta 2012

Forza Italia!

Hip hei, tulihan sieltä eilen voitto! Mahtavaa! Tunnelma oli kyllä kertakaikkiaan katossa. Pelin jälkeen italialaiset käyttäytyi ihan niinkuin mestaruus olisi jo tullut. Kadut oli ihan täynnä autoja ja skoottereita joitten kyydissäolijat (valtosa ilman paitaa) heiluttivat Italian lippuja ja ajoivat töötti pohjassa! Ainoa vähän harmillinen asia oli se, että kaikki luulivat mua saksalaiseksi ja valehtelematta 30 kertaa tuli jollekkin huudettua vastaukseksi jotain tyyliin "Mää oon suomalainen, forza Italia!!". Sillä ne aina sai leppymään! Vakavassa harkinnassa oli kyllä myös SONO FINLANDESE (olen suomalainen) tatuointi keskelle otsaa.

VAROITUS! Kannattaa ottaa volumet pois täysiltä ennen videon katsomista!


Kaiken kukkuraksi pelin jälkeen löysin "tanssilattialta" vitosen setelin, joten käytiin Lisan kanssa ostamassa vielä herkku crepit. (Ollaan vakkariasiakkaita ja saadaan myös alennusta.) Ei siis muuta valittamista, kuin valkoisen t-paidan ja vaaleiden hiusten yhdistelmä. Tänään kävin hankkimassa sunnuntaita varten italian (piraatti)pelipaidan, Balotellin nimellä tietenkin. Vaikka ei sen puoleen, ei se sunnuntaina taida enää samanlaista mulle olla, koska vaikken italialaiselta näytä, niin en kyllä näytä espanjalaiseltakaan!

Tänään jäin tänne kämppään yksin, ja Lisakin lähti viikoksi rantalomalle, joten vähän on yksinäinen olo! En kuitenkaan halua ihan erakoitua, joten kohta tapaan kavereita ja hurautetaan junalla Ostiaan rannalle vaahtobileisiin. En tosiaan tiedä mitä aion laittaa päälle, mutta äitin kanssa todettiin että ei ainakaan kannata uhrata aikaa siihen, että kihartaisi hiukset.

Huomenna Suomessa sukulaiset kokoontuvat rippijuhlia juhlistamaan, mutta minä suuntaan luultavasti bussilla Fregeneen rannalle. Sen pitäisi olla urheilijoiden ja julkkisten suosima mesta! Näitä pikkureissuja on kyllä mielessä jo vaikka kuinka monta, toivottavasti saan tosiaan aikaiseksi myös toteuttaa mahdollisimman monta niistä..!

Mukavaa viikonloppua teillekin, palaillaan!

Ps. tämmöisen näin Facebookissa, toivotaan näin!!!

577385_390502421008679_1692325339_n

4 kommenttia:

  1. On kyllä niin makee meininki siellä! Vissiin koko maa elää aikamoista juhla-aikaa tällä hetkellä. Syystäkin kun hyvin menee. Lievästi sanottuna olen kateellinen kun en pääse olemaan siellä. Ja joo, eiköhän tuo alimmainen kuva kerro kaiken, miten sunnuntaina käy, sitten vasta juhlat siellä alkaakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti ei ollut facebook-ennustus nyt oikeassa :D

      Poista
  2. Tunnelma on siis katossa siellä! Toivottavasti illan peli on mahtavaa katsottavaa siellä Italiassa.
    Tunnelma oli mainio myös meillä eilen Nummelassa rippijuhlissa ja niiden jatkoilla - arvaat kyllä, että hauskaa oli! Niin se sitten on akan ottolupa annettu!

    VastaaPoista