lauantai 23. kesäkuuta 2012

Jussia

Miten on teidän juhannus sujunut? Vaikka olikin kertakaikkisen erilaista, niin täällä ainakin on sujunut oikein mahtavalla tavalla. Eilinen, eli juhannsaatto oli niin hauska päivä, että en olisi uskonutkaan! Ihan mahtava kelikin. Vaikka Suomen juhannusta rakastankin, niin oli se mukavaa juhlistaa jussia kukkaseppeleessä ja kukkahameessa (ja tietty Suomi -t-paidassa). On nimittäin usein Suomessa vaatinut vähän toisenlaista varustusta... lämmöllä muistellen esimerkiksi sitä vuotta kun olin pukeutunut keltaisiin sadehousuihin, jätesäkkiin ja farkkukankaasta tehtyyn kalastajanlakkiin.

WP_000185

Palaillaan kuitenkin juhannuksen juttuihin myöhemmin, ehkä vasta ensi viikon puolella. Kuvia on nimittäin aikamoinen kasa, mutta niitä ei ehdi käydä läpi nyt. Nyt pitää nimittäin kiiruhtaa unten maille, koska huomenna on aikainen herätys ja sitten käännän nokan kohti Firenzeä. Siellä on nimittäin tsiippari-laumalla vuokrattuna mahtava villa, ja minähän menen niitten lomaa vähän kuokkimaan! Tiistaina palailen sitten takaisin Roomaan (silloin on kolmen ystävän läksiäispippalot, nyyh!).

Mutta aurinkoisia päiviä, nauttikaahan kaikki olostanne. Minä ainakin aion tehdä niin!

8 kommenttia:

 1. Sitä ollaan niin nättiä että! :) Vähän on vissiin joo erilainen juhannus, mutta kivaa vaihtelua vissiin on tarjonnut. Nähtävästi ainakin siis :) Pidähän hauskaa Firenzessä kavereita tapaamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitti! Ja vaihtelua tosiaan oli. Vaikken muutoksista perusta niin koitetaan ajatella niin, että vaihtelu virkistää :)

   Poista
 2. Ihana kukkaistyttö!Mukava kuulla, että teillä meni jussin juhlat hauskasti.
  Juhannuksesta on selvitty mainiosti. Ollaan syöty hirrrrveesti ja osa juonutkin hirrrveesti, osa ehkä onneksi vähemmän. Ollaan liottu upouudessa paljussa ja syötetty Hubertille vaimoineen oikein reilusti tuoretta verta! Ennen kaikkea ollaan naurettu hirrrrrveesti ja pidetty kaikin puolin hauskaa toistemme kustannuksella. Varmaan kummipoikasi isä esittää sullekin syksyllä jossain pippaloissa irtonaisen päänsä! Musiikiksi taustalle vaikka Haddawayn What is love (Baby Don´t Hurt Me)....
  Pientä univelkaa potee varmaan koko sakki, mutta eiköhän kaikki taas ensi viikonloppuun mennessä tokene! Sillä tämä porukkahan tapaa toisensa seuraavan kerran kirkossa lauantaiaamuna klo 10!
  Juhannuskeleistä sen verran, että ok olivat. Aurinkoakin saatiin ihailla, shortsikeli lähes koko ajan. Nooh, tietty lauantaina alkoi pilvistyä ja veivattiin edes takaisin takkia päälle ja pois auringon ja pilvien vaihdellessa paikkaa. Sunnuntai oli viileä tuulen johdosta. Mutta eka sade tuli vasta, kun me oltiin jo Ruunankalliolla sunnuntaina saunomassa. Eli suomalaisittain voi sanoa, että hyvin meni, vaikkei kyllä italialaiskeleihin voi verrata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että sielläkin on ollut hyvät juhannuksen vietot. Uskon, että paljosta jäin paitsi, mutta eiköhän sitä tule jossain vaiheessa pippaloita sittenkin kun oon palannut Suomeen!

   Ja vähän sadetta voisi tännekkin välillä ottaa, alkaa käydä vähän painostavaksi tää jatkuva helle!

   Poista
 3. Niin ja pidä hauskaa Firenzessä. Toivottavasti näet muutakin kuin cheerleadereitä ja sen huvilan! Sielläkin on varmaan paljon nähtävää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä paljon muuta tullu nähtyä, mutta elokuussa sitten kun Jonin kanssa sinne mennään :)

   Poista
 4. Hei!
  Olen Europa-lehteä eli Euroopan komission Suomen edustuston verkkolehteä avustava, Roomassa asuva toimittaja. Yritän löytää haastateltavaksi Roomassa parhaillaan Erasmus-vaihdossa olevaa nuorta ja sain vinkin blogistasi. En löydä sähköpostiosoitettasi sivuilta, voisitko ottaa yhteyttä minuun?
  Terveisin,
  Jenni Meronen
  jenni.meronen@hotmail.fi
  www.jennimeronen.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Laitoin sinulle sähköpostia, toivottavasti naputtelin osoitteen oikein, että tuli perille!

   Poista