maanantai 18. kesäkuuta 2012

Hikistä hommaa..

Huh hellettä! Täällä on loppurutistus meneillään: huomen aamuna odottaisi (toivottavasti) viimeinen tentti! Kirjojen ja artikkeleiden parissa onkin tässä aika aktiivisesti tullut aikaa vietettyä viime aikoina, ja huomenna laitetaan sitten testiin meikäläisen tiedot aiheesta käyttäytymispsykologia ja taloustiede. Mieli olisi kyllä tehnyt viettää enemmänkin aikaa myös tän kämpän ulkopuolella, kelit on nimittäin olleet aika kivat. Niin kivat, että tässä istuessa ja lukiessakin hiki valuu! Mutta en valita!

Tänä vuonna tulee olemaan muuten ensimmäinen juhannus elämässäni, jota en vietä Ruunankalliolla. Ei uimista, eikä saunomista, savulohta, kokkoa ja saunavastaa.. pidetään jonkinmoiset juhannusjuhlat toki täälläkin ja aiemmin harmittelin, kun ei oikein saa noita saunoja ja vihtoja mitenkään täällä toteutettua. Sääennusteet nähtyäni totesin kumminkin, että eihän tänne oikeastaan tarvitsisi muuta kuin ne vastat hankkia, niin homma olisi hanskassa. Sauna -tunnelmaa taidetaan nimittäin saada ihan luontoäidin puolesta!

juhannussää

Nyt vielä hetkeksi sukellan muistiinpanojeni pariin, ja sitten olisikin luvassa vähän Skypettelyä, ja illalla Italian jalkapallopelin katsomista. Ollaan menossa yliopistolle katsomaan, siellä kirkkosalissa näytetään isolta screeniltä kaikki Italian pelit, ja villit huhut kertovat, että tarjolla on ilmaista limpparia, popcornia ja jätkskiä! Toivottavasti Italia voittaa, ja etenee jatkoon niin pysyy tunnelma yllä. Tässä lyhyt videonpätkä siitä, kun oltiin katsomassa Saksa - Hollanti peliä. Saksalaisilla ainaki oli mielet korkealla!

8 kommenttia:

  1. Todellakin ensimmäinen juhannus kun et ole mökillä meidän kanssa. No ensi juhannuksena sitten taas tehdään vastat ym.herkut. Kyllä kelit tuntuu siellä olevan kohdallaan mitä lämpötiloihin tulee.Hyvät tuntuu olevan kannustukset kyllä noilla pitäis voittaa.Tsemppiä viimeiseen tenttiin kyllä se hyvin menee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kelit on kohdillaan, mutta eihän näillä keleillä varsinaista juhannustunnelmaa saa! Kyllä se vähän vesisadetta kaipailisi!

      Poista
  2. No voi sun.....nimittäin kateeksi käy kelit. Onhan täällä 22 astetta, mutta sadekuurojen ja kovan tuulen kera, niin ei ihan viitti hehkuttaa sinne päin.
    Mutta tosiaan onneksi siellä on kuuma: istut vaan aurinkoon ja tunnet olevasi kuin saunassa! Sitten jääkylmä suihku ja tunnet olevasi kuin järvessä! Hei, heitin eilen talviturkin - ja ihan ennen jussia!
    Tsemppiä viime tenttiin ja sittenhän se alkaa loma sullakin. Kiva juttu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sittenhän siellä täytyy olla aikas lämmintä, kerta sää oot jo turkin käynyt heittämässä! Sitä ei ihan millä tahansa kylmyyksillä nimittäin tapahdu!

      Poista
  3. Nyt oon kyllä Juhannsukeleistä aavistuksen verran kateellinen (niin ja siitä ilmasesta jätskisträ ;)) ... No täällä kuitenkin sataa vettä tyypillisen Juhannuksen tapaan, vaikka vielä tällä hetkellä se lupaa jopa poutaa. Mutta eihän se ois Juhannus eikä mikään, jos ei sitä vettä satas! :) Nauti ja käristy auringossa, niin me palellaan vesisateessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä määkin vähän ajattelin, että eihän se voi juhannukselle tuntua ilman vesisadetta! Nauttikaa te sitten saunasta ja uimisesta munkin puolesta :)

      Poista
  4. Ohoh on kyllä aikamoiset kelit siellä. Ei muutakun ilmasta jätskiä kilotolkulla! :) Nam nam! Itsekin tänään oikein maiskuttelin Kirkkopuistossa pehmistä. Oli hyvää.

    Ei muutakun hyvää juhannusta sinne! Varmaan siistiä kokee semmonen vähän erilainenkin jussi. Niin seuraavina vuosina sit taas tuttua mökkeilyä ja saunaa ja ja ja :) Ja tsemppiä tenttiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että oot käynynnä pehmiksellä! Mutta viis viikkoa ja kaks päivää enää Joni, niin sitten tuut jo, jeee! Ja sit syöään gelatoa :)

      Poista