keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Loma, loma, loma, loma!

Lo-ma-ma! (Siwa mainoksen sävelellä, hahah)

Okei, ei nyt viitsi ihan hirveästi nuolaista ennen kuin tipahtaa. Viimeinen tentti tosiaan on jo ohi, mutta sen tulokset saan vasta ensi viikon keskiviikkona, jolloin voin varmaksi sanoa, että kouluhommat olisi ohi. Toivotaan parasta, mutta pelätään pahinta! No, en minä missään tapauksessa tätä viikkoa aio käyttää opiskeluun, koska jos ei se tentti mene läpi, niin vasta sen jälkeen alkaa uusintaa varten lukeminen.

Eilen kesäloman kunniaksi tuli pyörähdettyä päivällä biitsillä. Illalla sitten otettiin juhlan kunniaksi lasilliset kuohuvaa, syötiin vähän nutella-valkosuklaa leivosta, kuunneltiin hyvää musiikkia ja sitten suunnattiin Tiber joen rantaan Rock around the river -tapahtumaan.

WP_000168

Siellä joen rannalla, ei siellä korkealla ylhäällä, vaan siellä ihan alhaalla, melkein veden tasolla oli jonkinmoista markkinameininkiä. Kuppiloita ja kojuja ja muuta sellaista. Pääasiassa me kuitenkin oleskeltiin tuommoisessa paikassa, missä livebändi soitti Elvis -covereita. Vähän jouduttiin tanssilattian puolellekin, kun pyyntöjä sateli. Ei musta ja Sigridistä kyllä ehkä ihan swing-tanssi mestareiksi olisi, mutta parhaamme mukaan twistailiin!


Tänään sitten suunta kohti Villa Adaa, jossa olisi luvassa auringossa löhöilyä ja juhannusjuhlien suunnittelua. Kun suunnitelmat on juonittu, lähdetään Porta di Roman Ikeaan tekemään suunnitelmista totta.. eli ostamaan ainakin mun "suurinta herkkua", silliä!

Mukavia kesäpäiviä sinne Suomeenkin!

Ps. Italia eteni jatkoon jalkapallossa, jee! Tunnelmallisia peli-iltoja siis luvassa lisää!

8 kommenttia:

  1. Hyvä että sinäkin olet päässyt tvistaamaan se nimittäin on yksi minun suosikki tansseista.Hyvää juhannusta ja aurinkoisia päiviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää ja aurinkoista juhannusta sinnekkin! Ps. eikös kaikki oo sun suosikkeja?

      Poista
  2. Twistiä rokkailtiin Ukkometsossakin, joten suvun perinteillä pysyt Italiassakin!
    Toivotellaan teille leppoisaa jussia; yleensä silloin rentoudutaan helteessä (paitsi ei tänäkään vuonna täällä, mutta oneksi siellä!), syödään hyvin (teiltähän se käy!) ja nautitaan hyvästä seurasta!

    ps. Mulla alkoi loma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän nuo kriteerit saada täyttymään! Ja hyvää lomaa! :)

      Poista
  3. Loma loma loma loma loma, loma-ma,
    Oottaa vasta viikkojen päästä-pä-ä-ä,
    mutta sitten tuun sinne biitsille-ee-e-e,
    Sitten reissataan lomaa yhdessä-ää-ä-ä. :D

    Semmosta Siwailua. Vielä ei kyllä oo mulla lomasta tietoakaan, kun kiirettä töissä on ollu. Juhannuksena tosin taas olisi vähän normaalia pitempi vkloppu joten ihan mielellään vielä ahertaa pari päivää. Mutta hyvältä on näyttänyt joen varrella! Ja toivon tosiaan, että Italia menee loppuun asti, koska muuten saattaa meno käydä vaaralliseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ihan biisi! :D <3

      Tsemppii vielä töihin! Sun täytyy vähän vielä raataa mun elättämiseks, hihihi... ja toivon samaa Italian suhteen!

      Poista
  4. Ton videon ois kuulunu sisältää ote siitä, kun te twistaatte! Nyt mä ihan petyin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sorry Nisu! Mut ei kato voinu antaa kännykkää kellekkään vieraalle, että ne ois voinu kuvata (pöllimisvaara!), muuten oisin varmaan näyttäny meitä twistaamassa ;)

      Poista