perjantai 22. kesäkuuta 2012

Kilppareita juhannusrekvisiitana

Heissulivei! Toissapäivänä käytiin valmistautumassa juhannusjuhlien emännöintiin katselemalla Villa Adasta sopivaa paikkaa, jossa voitaisiin lounastaa ja harrastaa vähän pihapelejä. Siinä lähettyvillä on pieni lampikin! Mahtavaa! Ei sinne tosiaan uimaan voi mennä, sillä meidän juhannuslätäköt on varattu toisenlaisille uimareille, nimittäin kilppareille!

DSCN0934 DSCN0933

Siellä se polskii, oiii!

Mutta tosiaan toissapäivänä käytiin Ikeassa suorittamassa välttämättömiä tarvikehankintoja. Juhannustarpeet, esim. sillit oli tarkouksessa Ikea Family kortilla, jota meillä ei tietenkään ollut. Kiltti kassa setä kuitenkin iski silmää ja antoi meille köyhille opiskelijoille alennukset kaikesta huolimatta, ihanaa!

Huomenna on sitten h-hetki luvassa! Voi kumpa olisi mölkky, mitä pelata (ja Joni, ei, en edelleenkään aio kaataa mandariinipuuta ja tehdä itse mölkkyä!). Mutta pelataan tukkihumalaa sitten siitäkin edestä, hahaa. Sehän on tunnetusti hauskinta järjestäjän roolista katseltuna kun saa nauraa muille. Vaikka olen kyllä niittänyt mainetta aikamoisena tukkihumalamestarina. Okei, oon siinä omasta mielestäni hyvä ja levitän itse sanaa, että oon aikamoinen mestari.

Tänään latailtiin akkuja juhannusjuhlia varten tällaisissa merkeissä. En valittanut.

WP_000174

Nyt valitan, mutta ihan vähän vaan, sillä huolellinen aurinkorasvailu ja monen kympin suojakertoimet pääsivät pettämään mut bikinien alaosan ympärystöstä.. Muualla ei mitään ongelmaa, mutta alamassussa vähän punottaa ja tuntuukin ikävältä. Harmi, vaikka mielestäni niiin huolella rasvailin. Täällä nimittäin ei parane tuon auringon kanssa leikkiä!

Perjantaina ei varmaan ehdi sen enempää naputtelemaan (ei sen puoleen, tuskin kukaan lukeekaan!), mutta lauantaina toivottavasti ehdin päivittää juhannustunnelmia, ennen kuin sunnuntaina on luvassa jotain muuta super-kivaa! Hihii, kerronpa siitä sitten myöhemmin, mutta innoissani olen, jeee!

4 kommenttia:

 1. Ehkä parempi on että jätät metsuriluonnoltasi kotikadun mandariinipuut rauhaan :) Muistithan kuitenkin kertoa terveiset kilppareille multa! Ne on hauskoja otuksia, vois hommata oman sellasen :D Ei sentään.

  Mutta toivottavasti auringonpolttamat on jo vähän parantunu ja pääset juhlimaan juhannusta rauhassa. Hyvää juhannusta ja hauskoja juhlia! :) Olisimpa siellä kans juhannustelemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai kerroin kilppareille terkkuja, erityisen paljon kerroin Donatellolle (se on tuo ekan kuvan vasemmanpuoleinen!).

   Ja ei meitsin juhlamieltä kyllä edes aristava iho saanut maahan. Oispa ollu kiva että oisit ollu täällä! Tai mää siellä! Tai me Viitasaarella!

   Poista
 2. Mukavan väljän näköistä tuolla biitsillä - tiedät kyllä mihin vertaan. Joo, siihen lentonäytöspäivään, kun oltiin kuin sillit (juhannus-) suolassa tuhansien ja tuhansien kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, tuolla oli tosiaan vähän väljempää! Silloin kun te olitte käymässä, en ollutkaan vielä näistä rantsuista kuullut, ja se lentonäytöskin toki vaikutti paikkavalintaan :) mutta tämä oli kiva paikka, paljon luonnollisempi ja koskemattomampi paikka, kun ne missä oon aiemmin ollut on olleet enemmän semmoisia lomakohdemaisia!

   Poista