sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Äiti ja isi tuli taloon!

Moikkamoi! Pikakuulumisia täältä helteen ja aktiiviloman keskeltä. No niinhän siinä taas pääsi käymään, että jouduin yllätetyksi. Äitin vierailu muuttuikin äitin ja iskän vierailuksi. Tällä kertaa taustalla ei kuitenkaan ollut pitkät juonittelut, vaan alle kahden päivän huijaus. Iskä se ex-tempore päättikin lähteä mukaan Rooman reissuun, joten nyt saan nauttia vanhusten (hihi) seurasta oikein kaksin kappalein.

IMG_0464

Tämä aktiiviloma on kyllä ottanut mun voimille oikein kunolla. Näiden kolmen kuukauden aikana olin kerran joutunut heräämään ennen yhdeksää.. silloinkin siksi, että oltiin lähdössä Napolin-reissuun, kröhöm. Nyt on kuitenkin tullut aikaisia herätyksiä jo KOLME lisää..

IMG_0490

Mukavaa (ja lämmintä!!) on kuitenkin ollut. Jätskiä on syöty joka päivä (paitsi silloin kun syötiin Rooman parasta tiramisua). On katseltu monumentteja ja kierrelty. Välillä vaan rentouduttu ja lötköilty paikallaankin. Palaillaan kuitenkin enempien kuvien ja yksityiskohtien kanssa sitten kun jaksan käydä läpi kuvia. Tai olla vielä valveilla.. mutta mukavaa on ollut ja vielä pari päivää aikaa on tehdä kaikenlaista!

Toivottavasti ei kuitenkaan rikota vessanpönttöä toiseen kertaan...

IMG_0461

10 kommenttia:

 1. Hyvännäköistä jätskiä :)

  VastaaPoista
 2. Terkut täältä kesäleiristä! Mun leiriläiset Aaron, Luka ja Vilma kaikki ihmettelivät yhteen ääneen, että kuka ton vessanpöntön on rikkonu!! Jätski noissa kuvissa oli myös mieleen, mutta Katrin ja Karin kaikki tunnistivat, joten niillehän sopinee jatkossakin poseerata kansan joukossa espanjalaisilla portailla!Terveisiä meiltä kaikilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asianomaisen toivomuksesta vessanrikkojan henkilöllisyyttä ei paljasteta, ennenkuin hän itse haluaa tulla julkisuuteen! Ehkä pitää ottaa toi äitin ehdottama vedonlyönti ensin kehiin!

   Poista
  2. Ja paljon terveisiä koko lössille sinne!

   Poista
 3. Ciao Bambina ja "vanhat"! No kyllä minäkin pari kertaa katsoin sitä kuvaa miettien, että kenellä on ollut sellainen vatsavallankumous, että WC-brillitkin murtuivat siinä väännössä. Kuinkahan kauan taas menee, ennenkuin tuo "paska"-juttu ja tekijä selviää!?
  Täällä on huonot kelit, toivottavasti teillä Roomassa paremmat. Mulle tulee ennusteitten mukaan aika kelju matka, sadetta ja tuulta. Mutta ei auta muu kuin "Augen zu und durch", varsinkin ajaessa. Pohjois-Saksassa jo tutut odottelevat harvinaista vierasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hauskasta kommentista....jääköön vessahommat vielä hetkeksi arvailujen varaan! Pitäisköhän laittaa ihan vedonlyönti aiheesta?
   Loma oli vallan mainiosti onnistunut niin ikioman oppaan tapaamisen, helteisten kelien, upeitten nähtävyyksien tai kaikkien sisäisesti nautittujen herkkujen suhteen.

   Poista
  2. Joo, syyllisen henkilöllisyys jääköön toistaiseksi salaisuudeksi, kunnes hän itse haluaa ilmoittautua.. tosin tuota vedonlyöntiä voisi harkita!

   Toivottavasti säät suosisivat vähän, kovin kovassa sateessa ei ole kiva ajella, mutta onneksi on kivoja välietappeja luvassa! Ajelehan varovaisesti!

   Poista
 4. Kiitos, Kirsi- kulta, mukavasta lomasta luonasi! Tippa linssissä Leonardojunassa istuttiin, mutta aika menee nopsaan ja pian taas tavataan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia itsellenne (sadannen tuhannennen kerran) käynnistä :) ilo oli minun puolellani!

   Poista