Taustalla kattilassa porisemassa kananmunat munavoita varten, tulilla myös mustikkakiisseliä varten puolukkamehuliemi.. koneen näytöllä auki äitin lähettämä resepti: karjalanpaisti ilman uunia!
Tänään siis nautitaan suomalaisesta cuisinesta, eikös se Berlusconikin sitä niin kovasti muinoin ihastellut?
Nam nam! Kukahan mullekin taas kokkailis? Varmaan täytyy itse :)
VastaaPoistaNuo keitokset ois kyllä herauttanu Berlusconinkin kielelle yhen jos toisenkin pisaran! Oot varmasti onnistunu hyvin! Ja toivottavasti on kaikilla mahat täynnä :) Hyvä hyvä!
Mää voin tulla kokkailemaan! Ja vaikka meidän pourukalle maistu niin valitettavasti epäilen, ettei Berlusconilta ois tästäkään suorituksesta tullu hirveästi kiitosta..
PoistaJa kukapa se pilkkoi lihat soossiin? Kirsipä kuulemma ihan itse, vaikka lihan paloittelu oli etukäteen aika karmaiseva ajatus.... Mutta luulenpa hyvää tulleen. Maistuiko mustikat samalle kuin Ruunankalliolla? Ehkä ne oli pensasmustikoita? Kyllä se Karjalan paisti onnistuu siis ilman uuniakin; testattu etukäteen kotosalla. Kerropa, miten maistui kavereille!
VastaaPoistaIhan itse pilkoin, hyvä minä! :)
PoistaJa valitettavasti pensasmustikoita olivat, ja eihän ne maistunut melkein millekkään. Se oli mun mielestäni koko illallisen huonoin osuus..