tiistai 12. kesäkuuta 2012

Päivän agenda

Päivän ohjelma olis tässä!


Taustalla kattilassa porisemassa kananmunat munavoita varten, tulilla myös mustikkakiisseliä varten puolukkamehuliemi.. koneen näytöllä auki äitin lähettämä resepti: karjalanpaisti ilman uunia!

Tänään siis nautitaan suomalaisesta cuisinesta, eikös se Berlusconikin sitä niin kovasti muinoin ihastellut?

4 kommenttia:

  1. Nam nam! Kukahan mullekin taas kokkailis? Varmaan täytyy itse :)

    Nuo keitokset ois kyllä herauttanu Berlusconinkin kielelle yhen jos toisenkin pisaran! Oot varmasti onnistunu hyvin! Ja toivottavasti on kaikilla mahat täynnä :) Hyvä hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää voin tulla kokkailemaan! Ja vaikka meidän pourukalle maistu niin valitettavasti epäilen, ettei Berlusconilta ois tästäkään suorituksesta tullu hirveästi kiitosta..

      Poista
  2. Ja kukapa se pilkkoi lihat soossiin? Kirsipä kuulemma ihan itse, vaikka lihan paloittelu oli etukäteen aika karmaiseva ajatus.... Mutta luulenpa hyvää tulleen. Maistuiko mustikat samalle kuin Ruunankalliolla? Ehkä ne oli pensasmustikoita? Kyllä se Karjalan paisti onnistuu siis ilman uuniakin; testattu etukäteen kotosalla. Kerropa, miten maistui kavereille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan itse pilkoin, hyvä minä! :)

      Ja valitettavasti pensasmustikoita olivat, ja eihän ne maistunut melkein millekkään. Se oli mun mielestäni koko illallisen huonoin osuus..

      Poista