keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Seikkailuja ja ruokailuja

Tämä päivä meni shoppaillessa ja seikkaillessa. Aamulla lähdettiin köpöttelemään "läheiseen puistoon", mutta koska ei löydettykään sinne sisään, niin kävelyreissusta tulikin vähän pidempi. Ja arvatenkin - jalat on taas ihan muussia. Jouduttiin ottamaan paikallisjuna keskustaan, kun ei enää jaksettu kävellä takaisin. Reissu ei kuitenkaan ollut ihan turha, sillä tuli syötyä tämän Italian reissun ensimmäinen gelato, ja vähän shoppailtuakin. Kiltisti noudatin äidin ohjeita ja vaan vilkutin Guccille, mutta kuka arvaa missä kaupassa niitä tuhoja pääsi taas tapahtumaan?
nimetön
cats

Toistaiseksi ruokailut ovat noudattaneet aika uskollisesti pasta & tomaattikastike linjaa, mutta tänään heittäydyin villiksi ja kävin hakemassa Take Away -pitsapalan. Olipas herkullista ja rasvaista prosciutto pitsaa, nam nam! Eat, Pray, Love -kirja onkin hyvää ruokaseuraa, sen ensimmäinen kolmanneshan tapahtuu Italiassa.

page

Huomenna alkaa sitten viralliset ohjelmanumerot yliopistolle ilmoittautumisella ja illalla on tervetuliais apertiivit. Perjantai-iltana on viralliset tervetuliaispippalot, joiden pitäisi alkaa illalla 23.30. Sen verran maanantaisissa pippaloissa opittiin, että 23.30 on turha vaivautua paikalle. Sen kertaiset juhlat nimittäin alkoivat kello 23, ja kun tultiin ovelle 23.30 sanottiin että ei vielä ole valmista, ja noin 00.10 sitten vihdoin päästiin sisään! Italialainen aikakäsitys on hieman erilainen kuin tämä pohjoismainen.

11 kommenttia:

 1. Taidan kyllä hyvin tietää mistä shoppailuparatiisista sun kohdalla on kyse. Lienee hyvä että sellaista kauppaa ei Jyväskylässä olekaan! :)

  Hienoja kuvia taas oot ottanu, ja kyllä tekis itekkin mieli maistaa tuota jätskitötteröä. Ehkä sitten tarjoon meille molemmille kun jossain vaiheessa pääsen siellä käymään :) Ja paikallisessa pitseriassa varmaan täytyy pitsallakin käydä, sen verta herkulliselta näyttää! Hauskaa huomista päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja siis näyttää sun makaroonitkin namilta! Just niin italialaista! Susta on ihan jo tullu roomalainen :)

   Poista
  2. Hihi! Oikeinpa arvaat!

   Ja ei mun makarooni niin kovin namia kyllä ollu, ainakaan enää seuraavana päivänä mikrossa lämmittämisen jälkeen! :D

   Ja ilman muuta mennään jätskille sitten joskus kun tuut, lupaan ettiä siihen mennessä parhaan jätskipaikan (nojoo, en oo vielä osunu yhdenkään huonon kohdalle!)

   Poista
 2. Onko toi jätski se gelato? Musta on aina niin outoa - joskin kokemuksesta voin sanoa että HERKULLISTA - noi kinkkuviipaleet pizzassa, verrattuna meidän pikkusilppuun!
  Muistahan painaa noita hyviä retkuilupaikkoja mieleen, kun tätä porukkaa lappaa siellä varmaan jossain vaiheessa! Sun jalat on varmaan siihen mennessä jo saaneet hyvät ja napakan kovat känsät, joten sitten voit aina naureskella säälien meitä turisteja, kun meillä on jalat rakoilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ehkä toi Villa Adan sisäänkäyntikin on siihen mennessä selvinnyt!

   Poista
  2. Jätski on gelato (voitkin opetella myös fraasin "Un gelato, per favore!"). Ja kiva että toivot mun jalkoihin napakan kovia känsiä! :D Kiitos äiti tästä!

   Poista
  3. Jaa, luulin kyllä TODENNEENI ikävän tosiasia, enkä TOIVONEENI. Onneksi sulla on nyt uudet ja hyvät kengät!

   Poista
 3. Miten mulla on sellainen muistikuva että tuo CUCCI ei ole ihan normiduunarin kauppa. Pitääkö paikkansa jäätelö ja pizza on kyllä herkullisen näköistä. Täällä tänään +2 astetta lämmintä, hyviä pippaloita Perjantaille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan oikeassa olet, siksi tyydyinkin kiltisti vilkuttamaan sille. Tosin tuskinpa ne mua olisi sinne sisään päästänytkään, jos olisin sisään pyrkinyt. Täällä on +18 ja eilen jo paloin vähän aurungossa!

   Poista
 4. Un gelato por favor! ;)(meniköhän se noin?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein, loppu vaan "per favore" niin sit menee oikein! :)

   Poista