tiistai 21. helmikuuta 2012

Kauppareissu

Tämä päivä onkin mennyt aikalailla lötkötellessä. Erityisesti tanskalaisissa kämppiksissäni näyttää eilisen juhlat painavan aika lailla. Kellohan on täällä jo melkein puoli seitsemän ja toinen ei ole vielä poistunut huoneestaan kertaakaan. Vastasi sentään myöntävästi, kun käytiin huikkaamassa neljän aikaan, että ollaanko siellä hengissä!

Aamulla hoitelin sähköposti-asioita, siivosin aiheuttamiani sotkuja ja (vähän apua Jonilta saatuani) sain oman nettinikin toimimaan. Nyt on kiva kun nettiin pääseminen ei ole kiinni pelkästään siitä, miten naapurin suojaamaton verkko sattuu yltämään meille! Kohta aion mennä keittämään itselleni vähän pastaa (valmiin tomaattikastikkeen kanssa, tästä on vissiin tulossa tapa?!) ja sen jälkeen olisi vuorossa vähän Skypeilyä. Illan ajattelin viettää lueskellen ja ehkä katsellaan yhdessä elokuvaa jonkun tietokoneelta.

Tänään käytiin kävelyretkellä ruokakauppaan ja olin kunnon turisti ja nappailin muutamia kuvia ympäristöstä. Oli ihana keli ja ihanat puitteet, tuntui ihan Suomen loppukesälle! Tänään tajusi taas entistä voimakkaammin sen, että tosiaan Suomessa ei enää olla - katsokaa nyt noita puitakin, ihan kuin savannilla! Tämä alue on suhteellisen rauhallinen ja oikein kiva. Kadut on täynnä pieniä putiikkeja ja herkkukauppoja. Huomenna voisi kuitenkin suunnata tuonne Centro Storicoon, historialliseen keskustaan päin ehkä vähän shoppailemaan. Eilen näin jo Guccin, Pradan, Missonin, Dolce & Gabbanan ja muutamia muita tuttuja. Valitettavasti budjetti ei ihan taida joustaa niissä liikkeissä asioimiseen..

2
cats

9 kommenttia:

  1. Kivan ja rauhallisen näköistä ympäristöä.Menu on varmaan herkullinen mutta 5 kuukauden päästä voi jo kypsyttää, jos siihen ei tee pieniä laajennuksia jossain vaiheessa! Vilkuta rauhassa Cucceille ja muille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo vähän luulen kanssa! Tänään teen ehkä seikkailun pitseriaan jos oon rohkea!

      Poista
    2. Totta kai pizzan verran rohkeutta ja hemmottelua! Nam nam!

      Poista
  2. Joko oot syöny jäätelöö? Maistuuko se samalle ku vuonna 2005? ;) Kyselee yks utelias täältä Suomen lumisateista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vasta tänään ekan kerran! Mutta oli kyllä just niin hyvää kun muistelinkin, NAM!

      Poista
  3. Kerro multakin terveisiä Guccille ja muille kavereille. Ja syö paljon herkkuja! Ja sitä herkkujäätelöä! Siitä puheen ollen, muistatko kun tässä kävi sun kandikaverit viime viikolla ja syötiin sitä suklaajälkkäriä ja triojätskiä sen kanssa. No, eilen löysin sen jääkaapista, joo, jääkaapista. En tiiä miks sen sinne olin laittanu kun kyllä nyt sen hyvin muistan... Että meiltä sais sulaa jäätelöä! Sitä ei ehkä edes italiasta joka paikasta saakkaan :) Ps. On kyllä taas niin siistin näköset maisemat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pitää ostaa uutta jätskiä ja syyä koko laatikko! Mutta kesällä sit joskus jos tuut kyläileen niin vien sut Rooman parhaille jätskimestoille (kunhan ensin selvitän mitä ne on! :D )

      Poista
  4. On kyllä aika kiva sää (täällä sataa lunta) ja leppoisan näköisiä rakennuksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee ja perjantaille on luvattu jotain +18 astetta!

      Poista