sunnuntai 5. elokuuta 2012

Terkkuja biitsiltä!

Moikka! Nyt löhöillään hotellissa meren rannalla, Milano Marittimassa, Ravennan edustalla. Ennen kuin hurautettiin junalla Bolognan kautta tänne rantsulle, nautittiin vielä hetki Firenzen maisemista. Lisäksi hypättiin sieltä paikallisjunan kyytiin ja käytiin päivän verran ihmettelemässä Pisan kaupungissa tönöttävää kaltevaa tornia. Tiesittekö muuten, että vaikka kuinka moni muukin tönö Pisassa on vinossa, vaikka yleensä vaan tornin vinous tiedetään? Lyödäänpä tiskiin reissukuvia vähän Pisasta (pakolliset "sormeni-tai-takapuoleni-estää-tätä-kaatumasta" -kuvat) ja Firenzestäkin vielä. Firenzen kuvista bongattavissa mm. yksi erittäin onnellinen (kahden) uuden nahkalaukun omistaja, jee!

IMG_1583 IMG_1631
IMG_1572
IMG_1633
IMG_1398
IMG_1477
IMG_1501 IMG_1533 IMG_1512 IMG_1544

Tämän päivän ohjelmaan on kuulunut uima-altaalla auringonottoa ja polskimista, päivänokosia, rantavedessä kävelyä hiljetyneellä hiekkarannalla ja hyvin syömistä. Tällaista sen loman pitää ollakin! Huomenna mennään päiväksi rannalle ja maanantaina seitsämän vuoden odotus päättyy, kun pääsen palaamaan Mirabilandian huvipuistoon. Ei ole kesää ilman huvipuistoa, ja Mirabilandia nyt vaan sattuu olemaan äärimmäisen hyvä sellainen!

No, ei tässä nyt malta sen enempää istua tietokoneen äärellä, joten ihaillaan vielä hetken meidän touhuja täällä biitsillä. Pakolliset minigolffit ja itselaukaisimella otetut pusipusi-kuvat meren ääreltä, olkaa hyvät!

IMG_1766
IMG_1704 IMG_1912 IMG_1734 IMG_1823

Palaillaan taas asiaan, koitan muistaa käydä vaikka maanantaina julkaisemassa yhden Rooman muistelu jutun tänne blogiin. En muuten ole tosiaan ainut, joka Roomaan kaipaa. Joka päivä on Facebook täynnä vaihtarikavereiden päivityksiä siitä, miten kova ikävä kaikilla on Roomaan, ja miten vaikeaa kotiin on taas kotiutua. Huoh. Mutta nyt ei haikeilla, nyt on vielä vähän vajaan viikon lomaaa!

8 kommenttia:

  1. Toi ferrarireppuinen jäbäkin facepalmaa tota tornikuvaa. Muuten jees meiningit ja oluenjuonnista lunchilla vielä iso plussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ferrarireppu otti innoissaan kuvia tornista ja minustakin iPadillaan, hieno mies!

      Ja arvatenkin minähän se olin, joka tota olutta litki..!

      Poista
    2. Ciao Bambina, mikäs kaljaveikko sinusta on tullut? Olin varma, että kalja oli Jonin. Mutta birra on birraa ja se on aina hyvää, eikö?!

      Poista
    3. Oikeassa olet! Jonin se kyllä oikeasti oli...!

      Poista
  2. Kaikki kiinnittää kuvissa huomion näköjään kaljatuoppiin! Ja siihen että se näyttää olevan SUN!
    Ihania kuvia, etenkin nuo merenrantakuvat. Mekin oltiin rannalla eli mökillä: pari auringonpilkahdusta, sadetta hiljaa ja todella kovaa, ukkosta lähellä ja kaukana. Ei pitsaa, eikä pastaa, mutta paljon isoja mustikoita!
    Onneksi ainakin tuo nahkalaukku on suht pieni (ja söpö).... mielessäni vaan on ne teidän pulskat matkalaukut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näköjään.. ja vielä eilen kun valitsin kuvia tähän blogitekstiin sanoin Jonille, että "tää kyllä näyttää vähän sille, että tuo olisi mun olut..", mutta Joni sanoi, ettei kukaan siihen kiinnitä huomiota ;)

      Poista
  3. VOIHAN MIRABILANDIA SENTÄÄN! :) Have fun! Terveisin yksi kateellinen....

    VastaaPoista